ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Πενθήμερες εκδηλώσεις στην Παιανία για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Αθανασίου

Εκδηλώσεις και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, θα λάβουν χώρα από την Τετάρτη 1 Μαΐου έως και την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στον Δήμο Παιανίας, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου, Πολιούχου της Παιανίας, την Πέμπτη 2 Μαΐου.
Η πανηγυρική διοργάνωση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1η Μαΐου με τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5η Μαΐου, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων: παραδοσιακούς χορούς από το Λύκειο Ελληνίδων Παιανίας, συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, υπαίθρια εορταστικά παζάρια και λούνα παρκ, παιδικές εκδηλώσεις και παράσταση Καραγκιόζη, εκθέσεις χειροτεχνημάτων και αγιογραφίας, μέχρι και δραστηριότητες στον χώρο των περιπτέρων από τους πρόσκοπους και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.
Ο Δήμαρχος κ. Σπύρου Στάμου απευθύνει κάλεσμα προς τους πολίτες του Δήμου Παιανίας όπως συμμετάσχουν στην τοπική αυτή παράδοση: «Συνεχίζοντας μια μεγάλη και μακρόχρονη παράδοση, ο Δήμος μας τιμά και φέτος τον Πολιούχο της Παιανίας, Άγιο Αθανάσιο με μια πενθήμερη πανηγυρική διοργάνωση.
 Οι εορταστικές εκδηλώσεις, με κορωνίδα τη θρησκευτική παράδοση, περιλαμβάνουν αξιόλογες πολιτιστικές δράσεις από Συλλόγους και Φορείς του τόπου μας, που συμβάλλουν με αγάπη και δημιουργικότητα στη πολιτιστική ζωή του Δήμου μας.
Σας καλώ να συμμετάσχετε σ'αυτή τη μεγάλη τοπική παράδοση που αναδεικνύει τη κοινωνική συνοχή, τον Πολιτισμό και τα έθιμά μας».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου