ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Πασχαλινές επισκέψεις Γεράσιμου Μπαλαούρα Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας σε Πύργο, Αμαλιάδα, Λεχαινά, Ολυμπία

Από τη ΣΕΤΤΗΛ άρχισε τις επισκέψεις του για ευχές την ημέρα του Πάσχα ο Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας. 
Συζήτησε με τον Διοικητή, αξιωματικούς και οπλίτες για το ευοίωνο μέλλον της, όπως αποτυπώθηκε στη συνάντηση που είχε, προ καιρού, την εποχή που ακούγονταν το κλείσιμο της μονάδας, που με παρέμβαση του βουλευτή στον τότε Αν. Υπουργό Άμυνας κ. Φ. Κουβέλη και την ηγεσία του ΓΕΣ, όχι μόνο αποσοβήθηκε, αλλά εξασφαλίστηκε η αναβάθμιση της λειτουργίας της ΣΕΤΤΗΛ.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Πύργου και συζήτησε με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό τα προβλήματα λειτουργίας του νοσοκομείου.
Στην Πυροσβεστική Πύργου οι άντρες της υπηρεσίας πρόσφεραν στον Βουλευτή πασχαλινά εδέσματα και τον ευχαρίστησαν για την παρέμβαση του για χορηγία σε επιχειρησιακά άρβυλα, ζητώντας του την εκ νέου συμβολή του για λάστιχα των πυροσβεστικών οχημάτων τους.
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας ο Μ. Μπαλαούρας άκουσε από αξιωματικούς τις επιχειρησιακές παρεμβάσεις της υπηρεσίας για τη καταστολή του εγκλήματος.
Ακολούθως στην Αμαλιάδα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως είχε επισκεφτεί και την αντίστοιχη υπηρεσία της Αρχαίας Ολυμπίας, συζητώντας με το προσωπικό τους.
Στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας ο Μ. Μπαλαούρας συνοδευόμενος από τον πρόεδρο των εργαζομένων του Σωκράτη Σωτηρόπουλο, συνομίλησε με το προσωπικό για την απρόσκοπτη λειτουργία του νοσοκομείου. 
Ο κ. Σωτηρόπουλος υπογράμμισε την συμβολή του βουλευτή στην πορεία αναβάθμισης του νοσοκομείου.
Τέλος, ο Μ. Μπαλαούρας επισκέφτηκε τους άντρες της Πυροσβεστικής Λεχαινών και τους ενημέρωσε για τη συζήτηση που είχε με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής Βασίλη Ματθαιόπουλο για την ενίσχυση των υπηρεσιακών μονάδων της Ηλείας και ιδιαίτερα των Λεχαινών, εν όψη της νέας αντιπυρικής περιόδου. 
Οι άντρες της υπηρεσίας ευχαρίστησαν τον βουλευτή για τις προσπάθειες του για τη ενίσχυση της στελέχωσης της υπηρεσίας, υπογραμμίζοντας, ταυτόχρονα, τη συμβολή του για απόκτηση επιχειρησιακού τζιπ, που προς τιμή του το ονόμασαν τζιπ- Μπαλαούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου