ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Ραχήλ Μακρή: «Παρέα με τα Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια αξίας 222.270 ευρώ, έψηναν τους οβελίες οι δημότες Παλλήνης»

Οι Δημότες της Παλλήνης έψησαν χθες τον παραδοσιακό οβελία παρέα με τον χριστουγεννιάτικο φωτισμό που κόστισε 222.270 € με διαγωνισμό που κατοχυρώθηκε σε βιοτεχνία στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να αναφέρονται αναλυτικά οι υπόλοιπες εταιρείες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, χωρίς να αναφέρεται αν χρεώθηκαν «μεταφορικά», χωρίς να υπάρχουν ρήτρες χρησικτησίας του Δήμου, χωρίς να αναφέρονται οι ποσότητες (πόσες κολώνες, πόσες γιρλάντες, πόσες γέφυρες πάνω από δρόμους) και το κόστος μονάδος κατά είδος.
Με τα λαμπιόνια που αγοράστηκαν με ύποπτη και αδιαφανή διαδικασία προμήθειας χριστουγεννιάτικου φωτισμού χιλιάδων ευρώ την ώρα που περιοχές του Δήμου στερούνται φωτισμού, ο φωτισμός αυτός βρίσκεται ακόμα παρατημένος στις κολώνες και αναμμένος, χρεώνοντας τους Δημότες με χιλιάδες ευρώ για το ρεύμα.
Τα φαινόμενα αυτά αδιαφάνειας, κακοδιαχείρισης και κατασπατάλησης των χρημάτων των Δημοτών θα είναι παρελθόν με μια νέα Δημοτική Αρχή που θα σέβεται το κάθε ευρώ του Δημότη.
Και είναι αυτονόητο, ότι όσοι υπέγραψαν σκανδαλώδεις συμβάσεις που αφορούν το δημόσιο χρήμα θα ελεγχθούν και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Ραχήλ Μακρή

Υποψήφια Δήμαρχος
Ανθούσας - Γέρακα - Παλλήνης 

Πρώην Βουλευτής

RachelMakriOfficialPage / rachel.makri                           rachelmakri                                     press.makri@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου