ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Ενημερωτικό Δελτίο Συμβάντων.....από την Ελληνική Αστυνομία

Συλλήψεις για ναρκωτικά 
Συνελήφθη χθες (11 Ιανουαρίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 35χρονος αλλοδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, 37 σπόροι κάνναβης, ένα σπρέι πιπεριού και ένας φάρος οχήματος.

Συνελήφθη χθες (11 Ιανουαρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 46χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του αλλά και στην οικία του διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 4,7 γραμμαρίων, μία συσκευασία με σπόρους κάνναβης βάρους 3,4 γραμμαρίων και λαθραίο καπνό βάρους 1 κιλού και 130 γραμμαρίων.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις 
Συνελήφθη χθες (11 Ιανουαρίου 2019) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 72χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν:

καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε κάθειρξη 6 ετών για απάτη,

2 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών, για απάτη και

διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, για έκτιση υπόλοιπου ποινής 11 μηνών και 5 ημερών, μετά από καταδικαστική απόφαση για το αδίκημα της απάτης. 

Εξιχνίαση κλοπών 
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 20 και 25 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Μάρτιο του 2015 διέρρηξαν το κυλικείο σχολείου στην Κατερίνη και αφαίρεσαν προϊόντα αξίας 150 ευρώ, ενώ το Νοέμβριο του 2014, ο 25χρονος διέρρηξε αποθήκη του ίδιου σχολείου και αφαίρεσε αντικείμενα αξίας 150 ευρώ.

Σύλληψη για παράνομα παίγνια 
Συνελήφθη χθες (11 Ιανουαρίου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 39χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 41 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους οποίους διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια. 
Επιπλέον, ο 39χρονος παρεμπόδισε τον έλεγχο, μετατρέποντας τις οθόνες των υπολογιστών όπου εμφανίζονταν τα παράνομα παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε. 
Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται 36χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου