ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε κλοπές

Συνελήφθησαν 3 άτομα ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμη 5 συνεργών τους
Αφαίρεσαν το τελευταίο διάστημα χρήματα και κοσμήματα από καταστήματα, οικίες και ηλικιωμένη 
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε το τελευταίο διάστημα κλοπές στις Σέρρες.
Συνελήφθησαν χθες (11 Ιανουαρίου 2019) το πρωί στις Σέρρες στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας 20χρονος ημεδαπός και δύο ανήλικες ημεδαπές, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ακόμη δύο γυναίκες ηλικίας 36 και 22 ετών, δύο ανήλικοι και μία ανήλικη, όλοι τους ημεδαποί.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες ενεργώντας μαζί με τον έναν ανήλικο συνεργό τους, χθες (11 Ιανουαρίου 2019) τα ξημερώματα, παραβίασαν κατάστημα στην πόλη των Σερρών και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του κοσμήματα και δείγματα κοσμημάτων συνολικής αξίας 500 ευρώ.
Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι από τον περασμένο Νοέμβριο, διέπραξαν μαζί με τους συνεργούς τους στις Σέρρες, 4 κλοπές από καταστήματα και διαμερίσματα, μία κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης σε ηλικιωμένη και μία απόπειρα κλοπής τσάντας από ημεδαπό, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ περίπου, κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα.
Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 5 ημεδαπών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου