ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Becky G x Ozuna | No Drama | Μόλις Κυκλοφόρησε!

 

 
Οι παγκόσμιοι superstars  Becky G και Ozuna ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καινούριο single τους “No Drama”, πουκυκλοφόρησε μαζί με ένα music video που έκανε πρεμιέρα στο MTV First Look στις Ηνωμένες Πολιτείες και στηνΛατινική Αμερική. Το τραγούδι και το βίντεο είναι τώρα διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Βρείτε το εδώ.
 
“Λατρεύω αυτή την συνεργασία με τον Ozuna… Πάντα μου άρεσε η μουσική του και ήξερα πως μαζί θα ηχογραφούσαμε κάτι φανταστικό. Τώρα, ίσως περισσότερο από ποτέ, το λιγότερο δράμα είναι κάτι που όλοι χρειαζόμαστε και αυτό ήταν μέρος της έμπνευσης για το τραγούδι”, εξήγησε η Becky G.
 
To “No Drama” γράφτηκε από την Becky G και τον Ozuna μαζί με άλλους συνθέτες και είναι σε παραγωγή του Hydro και του Elof Loelv. To video είναι σε σκηνοθεσία του Mike Ho, γνωστός για το κινηματογραφικό του στυλ και το αποτέλεσμα που έδωσε είναι ένα όμορφο κλιπ με μία αιθέρια ποιότητα.
 
Αυτή είναι η πρώτη συνεργασία μεταξύ των δύο νεαρών Λατίνων ειδώλων, που με τις απαλές φωνές τους, τους urbanρυθμούς τους και τις κολλητικές μελωδίες τους θα κάνουν όλο τον κόσμο να τραγουδάει και να χορεύει το “No Drama”.
 
H Becky G απέσπασε πρόσφατα μία υποψηφιότητα για ένα Latin Grammy στην κατηγορία Best Urban Song για το τραγούδι “Muchacha”, μία υποψηφιότητα για ένα American Music Award στην κατηγορία Best Female Latin Artist και μία υποψηφιότητα στα People’s Choice Awards στην κατηγορία Latin Artist 2020.
 
O Ozuna πρόσφατα κυκλοφόρησε το 4ο studio album με τίτλο “ENOC” που έφτασε κατευθείαν στην κορυφή 2 Billboardcharts, στο “Top Latin Albums” και στο “Latin Rhythm Albums". O Ozuna είναι ένας από τους καλλιτέχνες με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα 2020 Latin Grammy έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 8, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών Record of the Year και Best Urban Music Album. Επίσης, ήταν υποψήφιος στα American Music Awards στηνκατηγορία Favourite Male Artist – Latin.
 
Σχετικά με την Becky G:
Η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός Becky G γεννήθηκε για να βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας αφού η πολύπλευρη καριέρα της δεν εξελίσσεται σε τίποτα λιγότερο από iconic. Τα επιτεύγματα της 23χρονης παγκόσμιας superstar συμπεριλαμβάνουν δύο Νο1 hits στο Billboard Latin Airplay Chart (“Mayores” & “SinPijama”), ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “Power Rangers” και μία guest εμφάνιση στην βραβευμένη με Emmyσειρά του Fox “Empire”.   
 
H Becky κέρδισε το Latin American Music Award ως η Αγαπημένη Γυναίκα Καλλιτέχνιδα 2 φορές στην σειρά, το 2018 και το 2019 καθώς παρέλαβε και το Latin AMA για το Αγαπημένη Urban Τραγούδι (“Mayores”) το 2018. Επιπλέον, της απονεμήθηκε το Diamond Play Button του YouTube καθώς ξεπέρασε τους 10 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα. Η Becky G έχει βρεθεί σε περιοδείες μαζί με την Katy Perry, την Demi Lovato, τον J Balvin, τις Fifth Harmony και τον JasonDerulo και έχει ηχογραφήσει συνεργασίες με τον Pitbull, τον Daddy Yankee, τον Maluma, την Anitta, την Natti Natasha, τον Zayn, τον Bad Bunny, τους CNCO και άλλους.
 
Η Becky πρόσφατα παρέλαβε το βραβείο Agent of Change στα 2020 Prepios Juventud (Latin Youth Choice Awards)  για την ακτιβισμό της και τον τρόπο που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να εμπνεύσει θετική αλλαγή. Επιπλέον τιμήθηκε με το Extraordinary Evolution Award στα 2019 Latin American Music Awards για την επιτυχία της ως νεαρή καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να γνωρίσει τόσο μεγάλη επιτυχία σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Η Latin RecordingAcademy την έχει ονομάσει ως μία από την Κυρίαρχες Γυναίκες την Διασκέδασης (2018). Το Rolling Stones την έχει αναγνωρίσει με την εισδοχή της στις λίστες “18 Teens Shaking Up Pop Culture” και “21 Under 21”.
 
To debut album της “Mala Santa” κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019 και έχει γίνει 8 φορές πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, Πλατινένιο στην Ισπανία και Χρυσό στο Μεξικό.
 
Σχετικά με τον Ozuna:
Ο πολύ-βραβευμένος star από το Πουέρτο Ρίκο, Ozuna, είναι ένας από τους Λατίνους καλλιτέχνες με τα περισσότερα streams και views παγκοσμίως. Από το ντεμούτο του το 2016, έχει κερδίσει αμέτρητους επαίνους, συμπεριλαμβανομένου μία θέση στην λίστα “Most Influential People” του Time Magazine το 2019, το βραβείο LatinSongwriter of the Year της ΒΜΙ για το 2019 και το βραβείο Contemporary Latin Song of the year (“Taki Taki”) το 2020. Αυτή την στιγμή κατέχει 4 World Guinness Records.
 
O Ozuna συνεχίζει να σπάει κάθε ρεκόρ και να γράφει ιστορία. Τον Σεπτέμβριο του 2020 κυκλοφόρησε το 4ο studioalbum του με τίτλο “ENOC”, το οποίο έγινε και το 4ο στην σειρά Νο1 ντεμπούτο του στο Billboard Top Latin AlbumsChart.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου