ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

DemyxSmashbox @ Athens Metro Mall



Smashbox, η κορυφαία μάρκα μακιγιάζ που έχει γεννηθεί μέσα στα θρυλικά Studio φωτογράφησης, Smashbox Studios στο L.A, μαζί με τα Galerie de Beaute, πραγματοποίησαν μια εορταστική συναυλία με την Demy, στο Athens Metro Mall, την Κυριακή 15/12.

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, η ταλαντούχα και αγαπητή καλλιτέχνιδα παρουσίασε παλιές και νέες επιτυχίες της, σε μια εκδήλωση που σηματοδότησε την έναρξη της συνεργασίας της ως Brand Ambassador της Smashbox.

Οι makeup artists της Smashbox βρισκόντουσαν στο BOX του καταστήματος Galerie de Beaute Athens Metro Mall, προσφέροντας μοναδικά μαθήματα μακιγιάζ και tips βοηθώντας όλους τους παρευρισκόμενους να βρουν τα προϊόντα που θα τους χαρίσουν “Camera Ready Skin” αυτές τις γιορτές.

Δέκα τυχεροί fans είχαν την χαρά να γνωρίσουν από κοντά την Demy στο πλαίσιο διαγωνισμών που πραγματοποιήθηκαν από την Smashbox και το ηλεκτρονικό κατάστημα των Galerie de Beaute (www.galeriedebeaute.gr). Οι fans συνομίλησαν με την Demy και φωτογραφήθηκαν μαζί της κερδίζοντας παράλληλα πλούσια δώρα Smashbox. Παράλληλα, πέντε τυχεροί αναγνώστες του MissBloom.gr κατάφεραν να κερδίσουν VIP προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν την συναυλία της Demy.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά ο Λάμψη 92,3FM, με την παραγωγό Αθανασία Αντωνοπούλου να εκπέμπει live από το Athens Metro Mall.

Stay tuned για περισσότερες #DemyxSmashbox εκπλήξεις που θα πραγματοποιηθούν με την νέα χρονιά!

#DemyxSmashbox

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου