ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

2020 SPOTLIGHT: Η ανερχόμενη pop star KING PRINCESS που θα απασχολήσει το 2020!

Έχοντας ζήσει όλη της την ζωή στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, η King Princess είναι μία τραγουδίστρια-τραγουδοποιός που έχει ήδη ξεχωρίσει στα μάτια της μουσικής βιομηχανίας καθώς πρόσφατα υπέγραψε με το label του Mark Ronson και την Sony Music. Μεγαλωμένη σε μουσική οικογένεια, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των παιδικών της χρόνων στο στούντιο του πατέρα της μαθαίνοντας πιάνο και κιθάρα.
Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της έχει τραγουδήσει ήδη σε μερικά από τα μεγαλύτερα festival σε όλο τον κόσμο όπως το Coachella, το Governors Ball, το Glastonbury, το Life Is Beautiful, το Lollapalooza και το Austin City Limits.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το debut album της “Cheap Queen”, το οποίο έλαβε σημαντικές κριτικές από έντυπα όπως οι “The New York Times”, το “New York Magazine” και το “Entertainment Weekly”. Ο πρώτος της ολοκληρωμένος δίσκος βέβαια έφτασε μετά από ένα πολύ επιτυχημένο debut single με τίτλο “1950” που αυτή την στιγμή μετράει πάνω από 250 εκατομμύρια streams.
Το 2019 κλείνει για την King Princess με την ανακοίνωση ότι θα εμφανιστεί με τον Harry Styles στην επερχόμενη περιοδεία του, αποδεικνύοντας ότι η καλλιτέχνιδα με τον ιδιαίτερο pop ήχο και το ξεχωριστό ρεπερτόριό της, θα μας απασχολήσει πολύ το 2020.

Ακούστε το debut album της King Princess "Cheap Queen" εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου