ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Lil Nas X - Old Town Road feat. Billy Ray Cyrus σπάνε όλα τα ρεκόρ

O Lil Nas X σπάει όλα τα ρεκόρ με το “Old Town Road”.

Το “Old Town Road” με την συμμετοχή του Billy Ray Cyrus καταφέρνει να σπάσει ένα ιστορικό μουσικό ρεκόρ γίνοντας το τραγούδι που έχει παραμείνει τις περισσότερες εβδομάδες (17) στο Νο1 του επίσημου chart του Billboard.


Lil Nas X,  ο καλλιτέχνης που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, 
γράφει επισήμως ιστορία στο official chart του Billboard.
Το αδιαμφισβήτητα τραγούδι της χρονιάς “Old Town Road” feat. Billy Ray Cyrus, κατάφερε να παραμείνει στην Νο1 θέση του Billboard Hot 100 για 17ησυνεχόμενη εβδομάδα, γίνοντας το track που έχει παραμείνει σε αυτή την θέση με τις περισσότερες εβδομάδες σε όλη την ιστορία του Billboard.
Ο Lil Nas X μοιράστοικε με τους fans του τις τελευταίες εβδομάδες 2 ακόμα remixes του τραγουδιού. Το πρώτο είχε την συμμετοχή του viral τραγουδιστή Masor Ramsey και του hip-hop star Young Thug και ακολούθησε το δεύτερο με την συμμετοχή του RM, του leader του μεγαλύτερου boy band, BTS.
Το μουσικό φαινόμενο που ονομάζεται “Old Town Road” έχει κατακτήσει πλήρως το internet, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στην μουσική βιομηχανία και έχει γίνει η outsider επιτυχία της χρονιάς. Ξεκινώντας την επιτυχία του από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωησης Tik Tok, όπου οι fans πόσταραν viral videos με χορευτικά του τραγουδιού και memes με cowboys, το single εκτοξεύθηκε από πολλά ακόμα viral moments σε συνδιασμό με την γοητευτική και αστεία online παρουσία του Lil Nas X. Το τραγούδι έχει πλέον σίγουρα ανεβάσει τον πήχη ψηλά για ένα μουσικό περιβάλλον χωρίς μουσικά ήδη ή όρια. 
Το “Old Town Road” είναι έτοιμο να γίνει το νο1 όλων των εποχών.

Κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.

Ακούστε το "Old Town Road" feat. Billy Ray Cyrus εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου