ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Δράσεις,ομιλίες και προγραμματισμένες ομιλίες απο την Ελλήνων Συνέλευσις

Περιγραφή: K:\EΙ-END\Anatolia Bank\EL Empire\Ε-ΣΥ\Konkarda-OMEGA.jpg
Η εντατικοποίηση της κινητικότητας λόγω της προεκλογικής περιόδου από τα μέλη της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» της περιφέρειας, αποτυπώθηκε στις δράσεις και στις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν. Συγκεκριμένα στις 10,11,12 και 13 Μαΐου το πρωί κλιμάκια βρέθηκαν στα διόδια Μακρυχωρίου Λάρισας και στις κεντρικές πλατείες των πόλεων Βόλου, Λαμίας, Τρικάλων και Κατερίνης όπου συνέχισαν τις καθιερωμένες ενημερώσεις και κατά τις απογευματινές ώρες. 
Στις 10 και 12 Μαΐου έλαβαν χώρα οι ομιλίες στην Γλαύκη και στην Γιάννουλη Λάρισας ενώ στις 13 Μαΐου στην Ιτέα Καρδίτσας με ομιλητές τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Αντώνη Μπλιάτσιο, Θεοδώρα Γκιούρα και Μαρία Ντάσιου. 
Το πρόγραμμα των ομιλιών θα συνεχιστεί καθημερινά από τις 15 έως και τις 20 Μαΐου στις πόλεις Τρίκαλα, Βόλο, Κατερίνη Λαμία και Ελασσόνα.
Η εκλογική αναμέτρηση πλησιάζει και το αποτέλεσμα θα σφραγίσει τον αγώνα των Ελλήνων. Θα τους αποδοθεί ο απαιτούμενος σεβασμός καθώς και η ισότιμη αντιμετώπιση όπως ακριβώς αρμόζει στα ιδρυτικά και στα εταιρικά μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα τερματίσει μια για πάντα την προσβολή και τον διασυρμό, από αυτούς που χρωστούν ακόμα και το όνομα της ηπείρου πάνω στην οποία βρίσκονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου