ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Εγκαίνια της 13ης Έκθεσης ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας στον Πειραιά


13η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών
"ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Toπικές Γεύσεις Ελλάδας"
13 έως και 21 Απριλίου 2019
Πειραιάς, Πασαλιμάνι.


Η 13η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών "Κρήτη: Η Mεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας'' άνοιξε τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 13 Απριλίου.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα, από τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τον διοργανωτή και Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης κ. Νεκτάριο Σερμάκη και άλλους επισήμους παρουσία πλήθος κόσμου.
Η Έκθεση αναμένεται να φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες καθώς θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 21 Απριλίου στις 9:30 το βράδυ.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης για τα Σαββατοκύριακα είναι από τις 10:30 το πρωί έως και τις 9.30 το βράδυ, ενώ τις καθημερινές η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 9:30 το βράδυ.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Πασαλιμάνι φιλοξενεί το έργο των τοπικών παραγωγών, στον χώρο όπου πραγματοποιείται η έκθεση βιβλίου.
Εννέα ημέρες δεκάδες παραγωγοί από την Κρήτη, αλλά και παραγωγοί από:
Αττική, Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Ημαθία, Δωδεκάνησα, Καβάλα, Κορινθία, Λάρισα, Αιτωλοακαρνανία, Αρκαδία, Κιλκίς και αλλού θα πλημμυρίσουν την καρδιά του Πειραιά με τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα τους.
Χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά του Πειραιά και της Αττικής θα επισκεφθούν την έκθεση για να γνωρίσουν, να γευτούν και να προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς αγνά τοπικά προϊόντα.
Λάδι, προϊόντα ελιάς, μέλι, τυροκομικά, παξιμάδια, καλιτσούνια, ξεροτήγανα, απάκι, λουκάνικα, ζυμαρικά, βότανα, αλόη, χαρουπόμελο, ρακί, ρακόμελο, κρασί, ούζο, τσίπουρο, όσπρια, χαλβάς, προϊόντα σοκολάτας, σοκολατάκια με μέλι, αποξηραμένα φρούτα, μπάρες δημητριακών, καραμελωμένοι ξηροί καρποί, λουκούμια, παστέλια, σοκολάτα και μερέντα από χαρούπι, σφακιανόπιτες, χορτόπιτες, λαδοκούλουρα, παραδοσιακά πιτάκια, σφολιατοειδή, κοσμήματα, αξεσουάρ, χειροποίητες κατασκευές, λαμπάδες, καλλυντικά, αρώματα, κεριά, κηραλοιφές, αιθέρια έλαια, σαπούνια και δεκάδες άλλα, είναι στην διάθεση των επισκεπτών για να τα προμηθευτούν.

Σημαντική παρουσία στην έκθεση, έχουν οι Δήμοι της Κρήτης αλλά και κορυφαίες εταιρίες και πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού.
Την έκθεση επισκέπτονται ιδιώτες αλλά και επιχειρηματίες, στελέχη μικρότερων ή μεγαλύτερων επιχειρήσεων με στόχο τη σύναψη συνεργασιών με παραγωγούς και μεταποιητές.
Όλοι οι επισκέπτες κατά την διάρκεια της παρουσίας τους στην έκθεση, έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν πλήθος εκδηλώσεων μουσικοχορευτικού και γαστρονομικού χαρακτήρα. Δεκάδες χορευτές, μουσικοί, πολιτιστικά σωματεία αλλά και πολλοί ακόμη συντελεστές, θα συμμετάσχουν σε αυτό το εννιαήμερο πολιτιστικό αντάμωμα γεύσεων, μουσικής, χορού και πολιτισμού.
Η πρόσβαση στον χώρο είναι εύκολη, αφού εξυπηρετείται από πυκνό δίκτυο συγκοινωνιακών μέσων
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του Δήμου Πειραιά, και την συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης.
Η έκθεση «ΚΡΗΤΗ: η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές γεύσεις Ελλάδας» που πλέον αποτελεί θεσμό, έχει ήδη πραγματοποιήσει 12 μεγάλες διοργανώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.
Επόμενος σταθμός της έκθεσης είναι η Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιηθεί η 14η διοργάνωση στη ΔΕΘ, στο Περίπτερο 12 από το Σάββατο 4 Μαΐου έως και την Κυριακή 12 Μαΐου.
Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση καθώς και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της https://pagritiaekthesi.gr ή καλώντας στα τηλέφωνα: 2810-213318, 6932-430433
9 ημέρες η καρδιά των τοπικών προϊόντων θα χτυπά δυνατά στο Πασαλιμάνι!
Ένα ταξίδι γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού!
Αγνά τοπικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς!
Με ελεύθερη είσοδο!





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου