ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Βασίλης Λεβέντης στο Open TV

Με αφορμή την παρενόχληση του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Πρωθυπουργό στο Αγαθονήσι από τουρκικά στρατιωτικά αεροσκάφη, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι τέτοιες ενέργειες θα συνεχιστούν από την πλευρά της Άγκυρας και ζήτησε από την Κυβέρνηση να ενισχυθούν οι ένοπλες δυνάμεις μας με δικομματικό τρόπο και με την παρουσία εισαγγελέα να γίνουν κάποιες παραγγελίες σε F35 και φρεγάτες του πολεμικού ναυτικού.
Δυστυχώς, κάποιοι ανόητοι με δηλώσεις τους δίνουν λαβή στην Άγκυρα η οποία δηλώνει ότι της ανήκει το Αιγαίο και πολλά από τα νησιά μας.
Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών λέγοντας ότι, ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε μια απόφαση που βρίσκεται απέναντι στα εθνικά συμφέροντα και πρόσθεσε πως ο Πρωθυπουργός, ο κος Τράμπ και η κα Μέρκελ γνώριζαν ότι η συμφωνία των Πρεσπών εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα και η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν την αποδέχεται.
Όλοι γνωρίζουν ότι παραβιάστηκε η θέληση του ελληνικού λαού και μια τέτοια συμφωνία δεν μπορεί να σταθεί και θα ακυρωθεί στην πράξη.
Η Ένωση Κεντρώων ζητά να διενεργηθεί δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο ελληνικός λαός για την συμφωνία των Πρεσπών.
Επιπροσθέτως ο κ. Λεβέντης άσκησε κριτική στην ΝΔ λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλάει μόνο για γλώσσα και ταυτότητα και αφήνει στην άκρη το όνομα της Μακεδονίας το οποίο παραχώρησε ένας αριστερός Πρωθυπουργός.


Όσον αφορά τα κόκκινα δάνεια, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι μπορεί το θέμα αυτό να αποτελέσει και την αφορμή για να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές νωρίτερα από τον Οκτώβριο. 
Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός σκέφτονται πολύ σοβαρά την μονομερή ενέργεια στο θέμα των κόκκινων δανείων για να το εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά το Μέγαρο Μαξίμου.
Για τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι γίνονται κατά παραγγελία και δεν απηχούν την πραγματικότητα και την βούληση της κοινωνίας. 
Δεν μπορεί, είπε ο κ. Λεβέντης, την ίδια στιγμή μια έρευνα να καταγράφει μέχρι και 12 μονάδες διαφορά την ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλη έρευνα να παρουσιάζει την διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα στο 3%. 
Το βράδυ των εκλογών η Ένωση Κεντρώων θα είναι η ευχάριστη έκπληξη και οι δημοσκόποι θα σκίσουν τα πτυχία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου