ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Μουσικοχορευτική Παράσταση flamenco «A TRES»....στον Δήμο Ήλιδας

«Την ερχόμενη Τετάρτη στον Πολυχώρο Πολιτισμού η μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση flamenco “A TRES” – Πως θα διανεμηθούν οι δωρεάν προσκλήσεις»
Ο Δήμος Ήλιδας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας συνδιοργανώνουν την μουσικοχορευτική παράσταση flamenco «A TRES» την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, στις 9 το βράδυ στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ.
Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην πόλη μας τον συμπατριώτη μας χορευτή Ιάσονα Δαμιανό ο οποίος, μαζί με τον κιθαρίστα Γιώργο Καραλή και την τραγουδίστρια Cristina Tovar από την Σεβίλλη, επισφραγίζουν με την παράσταση «Α TRES» τον απώτερο σκοπό της ομάδας που δεν είναι άλλος από τη διάδοση του μουσικοχορευτικού πλούτου της Ανδαλουσίας και του flamenco. Χορός, κιθάρα και τραγούδι σε πλήρη και ουσιαστική συνύπαρξη.
  • Xoρογραφική επιμέλεια και flamenco χορός: Ιάσονας Δαμιανός
  • Μουσική επιμέλεια και flamenco κιθάρα: Γιώργος Καραλής
  • Συμμετέχει στο τραγούδι η Cristina Rodriguez de Tovar
  • Παραγωγή: Al Golpe Athene
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ
Ο Ιάσονας Δαμιανός μυήθηκε στο flamenco σε νεαρή ηλικία από ανεγνωρισμένους maestros (Antonio Canales, Farruquito, Juana Amaya, Joaquin Grilo, Andres Marin μεταξύ άλλων) πριν αλλά και μετά την εγκαταστασή του στη Σεβίλλη το 2008.Το 2010 ιδρύει την mu.danza compania flamenco,μια πλατφόρμα προσωπικής έκφρασης αναζήτησης και μάθησης καθώς και ένα από τα πιο δημοφιλή και συνεχώς εξελισσόμενα projects της φλαμένκο σκηνής εντός και εκτός Ισπανίας.
Πέραν της χορευτικής ιδιότητας μοιράζεται μέχρι σήμερα την διδακτική του εμπειρία με δεκάδες ακαδημίες, πολιτιστικά κέντρα και ομάδες χορού σε διάφορες ηπείρους συνεχίζοντας καθημερινά την εξέλιξη και την εμβάθυνση του στο φλαμένκο από κάθε δυνατή θέση.

Ο Γιώργος Καραλής με σπουδές στην κλασσική και την flamenco κιθάρα από πολύ μικρή ηλικία καταφέρνει να γεμίσει την εκτέλεση και τις συνθέσεις του με έναν μεστό και προσωπικό ήχο.
Ο Γιώργος Καραλής με εκμάθηση και σκηνική εμπειρία στην Σεβίλλη και σε διεθνή φεστιβάλ επιστέφει μετά από μετά από μια δεκαετία έχοντας στο βιογραφικό του συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς flamenco πανοράματος (Μinguelangel Cortes,Lole Mantoya,Andres Marin κ.α)

Η Cristina Rodriguez de Tovar αποφοίτησε το 2008 από το conservatorio professional de danza de Sevilla και ολοκλήρωσε παράλληλα τις σπουδές της στο τραγούδι στην Ακαδημία foundation Cristina heeren (δίπλα στους maetros Jose de la Tomasa, paco Taranto, calixto sanchez,Arcangel μεταξύ άλλων)
Πήρε μέρος στις μεγαλύτερες μουσικοχορευτικές ομάδες της Ανδαλουσίας, ολοκληρώνοντας επιτυχημένες περιοδείες στην Ισπανία και το εξωτερικό. (Maria pages Salvador Tavora,Cristina Hoyox κ.α) 
Ζει και εργάζeται στη Σεβίλλη της Ανδαλουσίας.

Προσκλήσεις για την παράσταση θα διατίθενται κατά σειρά προσέλευσης την Τρίτη 2/3 (10:00-13:00) και 18:00-20:00) και την Τετάρτη 3/3 (10:00-13:00) στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ (Αντ. Πετραλιά 46. Αμαλιάδα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου