ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Με λαμπρότητα ο Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Αγράφων

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν τιμητικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, σε όλο το Δήμο Αγράφων. 
Στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων η μαθητιώσα νεολαία παρέλασε τιμώντας τους ήρωες του ’21, ενώ σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες που λειτουργούν δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες εκδηλώσεις.
Στην έδρα του Δήμου, στο Κερασοχώρι, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής για τον εορτασμό της ημέρας, ενώ το παρόν έδωσαν ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Τάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βάσω Φεγγούλη, Κώστας Μάκκας, Λάμπρος Ζαμπάκας και Γιώργος Τρίκκας.
Στα Άγραφα, τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε καταθέτοντας στεφάνι, ο Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Γιώργος Κίτσιος, στη Γρανίτσα στεφάνι κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Τσιαμάκης, ενώ μαζί του ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Παπαδημητρίου.
Στο Ραπτόπουλο, η κατάθεση στεφάνου έγινε από τον Αντιδήμαρχο κ. Θεόδωρο Τσιάμη, παρουσία του Προέδρου του ΔΣ κ. Θανάση Σταμούλη και του δημοτικού συμβούλου κ. Παναγιώτη Φλώτσιου και του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Λάμπρου Τσιτσάνη, ενώ ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λεωνίδας Τελώνης κατέθεσε στεφάνι στη Δυτική Φραγκίστα, παρουσία του Αντιπροέδρου του ΔΣ κ. Ευθύμιου Κολοκύθα και της Περιφερειακής Συμβούλου κας Κατερίνας Καλατζή. 
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης Πρόεδροι ΤΚ και πλήθος δημοτών.
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων προσφέρθηκε κέρασμα εκ μέρους του Δήμου Αγράφων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου