ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Λαμπρός Εορτασμός της 25ης Μαρτίου....στο Δήμο Ωρωπού

Με κάθε λαμπρότητα, αλλά και συγκίνηση, γιορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821, στο Δήμο Ωρωπού
Η επίσημη δοξολογία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στα Νέα Παλάτια Ωρωπού, όπως κάθε χρονιά, με την παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού κ.Θωμά Ρούσση και της Δημοτικής του Αρχής. 
Τμήματα πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής με παραδοσιακές φορεσιές, λάβαρα και σημαίες στόλισαν τον Ιερό Ναό κατά την Δοξολογία, και στο τέλος εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός λόγος της ημέρας, από καθηγητή του ΓΕ.Λ. Ωρωπού.
Η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης και της πατρίδας μας, συνεχίστηκε στην Πλατεία Ηρώων των Νέων Παλατίων και Σκάλας Ωρωπού, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων. Ακολούθησε ομιλία από τον Δήμαρχο Ωρωπού και κατάθεση στεφάνου από τον ίδιο, αλλά και από όλους τους φορείς του Δήμου μας.
Η συνέχεια δόθηκε στην παραλιακή οδό του Δήμου Ωρωπού με την μαθητική παρέλαση όλων των σχολείων και των συλλόγων, ανυψώνοντας το ελληνικό ιδεώδες και θυμίζοντας την καταγωγή μας. Να σημειώσουμε πως οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν κάθε χρονιά σε όλα τα Δημοτικά διαμερίσματα και ολοκληρώνονται με την κεντρική μαθητική παρέλαση στην έδρα του Δήμου, με αντιπροσωπείες μαθητών από όλα τα σχολεία της περιοχής μας.

Πλήθος κόσμου χειροκρότησε τους μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης καθώς και τμήματα από τους Πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας,που με την καταπληκτική τους εμφάνιση απέδειξαν πως είναι άξιοι συνεχιστές μιας λαμπρής ιστορικής πορείας που πρέπει να αποτελεί φάρο και παρακαταθήκη για ένα ειρηνικό και ελπιδοφόρο μέλλον.

Χρόνια πολλά σε όλους στους πολίτες μας!
Χρόνια πολλά σε όλους τους συνδημότες μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου