ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Mία μουσική παράσταση γεμάτη νοσταλγία και γέλιο σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού 2019....στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

«ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗ»! 
Τσικνοπέμπτη γεμάτη με άρωμα παράδοσης και γλεντιού! 

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στο πλαίσιο του Καρναβαλιού 2019! Σήμερα, Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019, το αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Θ. Αγγελόπουλος» (Kωνσταντινουπόλεως και Σολωμού-Μοσχάτο), στις 19.00, θα γεμίσει με μελωδίες και σκετς από το πρόσφατο παρελθόν μας, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που θα παρουσιάσει ο Κώστας Βενετσάνος!
Η εκδήλωση θα εξελιχθεί σε ένα μεγάλο μουσικό πάρτι με τον Τέρη Χρυσό και τις γνωστές του επιτυχίες!
Η αποκριάτικη διάθεση συνεχίζεται την Τσικνοπέμπτη με χορευτικό πρόγραμμα και παραδοσιακά δρώμενα από τον Όμιλο Ελληνικών Χορών, από τον Πνευματικό Σύνδεσμο Κρητών Μοσχάτου-Ταύρου και από τους Ταυρίωνες του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, οι οποίοι θα προσφέρουν παραδοσιακό θέαμα καλώντας τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να διασκεδάσουν μαζί τους.
Συγκεκριμένα η γιορτή της Τσικνοπέμπτης θα ξεκινήσει από τις 19.00 στο Μοσχάτο με παραδοσιακά δρώμενα εν κινήσει από το σταθμό ΗΣΑΠ Μοσχάτου, με τη συμμετοχή του Ομίλου Ελληνικών Χορών και του Πνευματικού Συνδέσμου Κρητών Μοσχάτου-Ταύρου. Στις 19.30 στην πλατείας Μεταμορφώσεως (Ταξιάρχη Παπαντώνη) θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική συναυλία με αποκριάτικα έθιμα και δρώμενα! 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου συμβάλλει στο εορταστικό κλίμα με κεράσματα και ποτά, καλώντας τους πολίτες να επισκεφτούν το περίπτερό τους στην Πλατεία και να γίνουν όλοι μία παρέα διασκεδάζοντας μαζί! 
Στον Ταύρο αντίστοιχα η γιορτή για την Τσικνοπέμπτη θα διεξαχθεί στις 21.00 στις αιθ. 2 και 3 των π. Δημ. Σφαγείων (Πειραιώς και Επταλόφου) με παραδοσιακό και λαϊκό γλέντι. Συμμετέχει το τμήμα Παραδοσιακών χορών του Δήμου «Ταυρίωνες» και οι επαγγελματίες του Ταύρου. 
Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου