ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Εγκαίνια Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στη Δημοτική Ενότητα Καπανδριτίου και κοπή πίτας αθλητικού σωματείου ΑΠΕΣ Καπανδριτίου......Δήμου Ωρωπού

Το Σάββατο 16 Φεβρουάριου παραδόθηκε και εγκαινιάστηκε το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στο Καπανδρίτι. Ένα αθλητικό στολίδι για την περιοχή μας, που οραματίστηκαν οι κάτοικοι της περιοχής πριν πολλά χρόνια και κατάφερε να υλοποιήσει και να αποπερατώσει η Δημοτική Αρχή του κ.Θωμά Ρούσση, με την πολύτιμη συνδρομή δωρητών της περιοχής. 
Να σημειώσουμε πως το εν λόγω κλειστό γυμναστήριο, είναι μεγαλύτερο από αυτό που υπάρχει στο Λύκειο Καπανδριτίου και θα μπορεί να φιλοξενεί αθλήματα όπως Χειροσφαίριση (χάντμπολ), Αντισφαίριση (τένις),Ποδόσφαιρο Σάλας και Ρυθμική Γυμναστική. 
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως, ήδη έχουν συσταθεί ακαδημίες για τα αθλήματα που περιγράψαμε και λειτουργούν στεγασμένες στις νέες εγκαταστάσεις
Ένα έργο πνοής για τις αθλητικές δραστηριότητες των κατοίκων της περιοχής που θεμελιώθηκε από το έτος 2004 και επί Προεδρίας της κ.Κελίδου Ευδοξίας, σήμερα παραδίδεται στους Δημότες μας, αποτελώντας το πιο σύγχρονο και εξελιγμένο κατασκευαστικά αθλητικό κέντρο της περιοχής μας.
Παράλληλα με τα εγκαίνια, ο αθλητικός σύλλογος Καπανδριτίου πραγματοποίησε την πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας όλων των τμημάτων του και βράβευσε τους αθλητές του που είχαν διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο, όπως η ομάδα κορασίδων στο Beach Handball που στέφθηκε πρώτη στον όμιλο Νοτίου Ελλάδος. 
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρώην Υφυπουργός κ.Μπαλάφας Γιάννης, ο πρώην Νομάρχης Ανατολικής Αττικής κ.Λεωνίδας Κουρής και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Στεργίου Ιωάννα. 
Ο Δήμαρχος κ.Θωμάς Ρούσσης και πλήθος Δημοτικών Συμβούλων παρέστησαν στην εκδήλωση, παραδίδοντας και επίσημα το Κλειστό Γυμναστήριο στους αθλητές και τους παράγοντες του Αθλητικού Σωματείου, ευχόμενοι πάντα συνεχής επιτυχίες και διακρίσεις για τους αθλητές τους.
ευχόμενοι πάντα συνεχείς επιτυχίες και διακρίσεις για τους αθλητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου