ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Έγκριση από την Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητος......για το ΕΝΕΕΓΥΛ Ωρωπού

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, συνεδρίασε η Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητος, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Ωρωπού, συγκροτούμενη εκ μέρους της Διεύθυνσης Β' βάθμιας Εκπαίδευσης από τον Διευθυντή, κ.Καπέλλα Στέφανο και την Γραμματέα του, εκ μέρους της ΚΤΥΠ από τον κ.Σακελλαρίου, εκ μέρους της ΔΟΥ Κηφισίας την κ.Πέππα και εκ μέρους του Δήμου Ωρωπού από την Πρόεδρο της ΔΕΠ κ.Αλεξανδράτου Ανδριάνας, του Προέδρου της Β'βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ωρωπού κ.Μαντά Γιώργου και της Αντιπροέδρου κα.Λίνας Καστελλάνου Μπρεάνου και εκπροσώπου των γονέων κ.Κασαμπαλάκου Μαιρης, στον χώρο του κτιρίου που έχει παραχωρηθεί για να εξετασθεί η καταλληλότητά του.
Το κτίριο κρίθηκε ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για τη στέγαση του ΕΝΕΕΓΥΛ Ωρωπού και αρχίζει ΑΜΕΣΑ η στελέχωσή του από την Β' βάθμια Εκπαίδευση Ανατολικής Αττικής με εκπαιδευτικούς.
Το ΕΝΕΕΓΥΛ Ωρωπού, είναι ένα όραμα που επετεύχθη κόντρα στις αντίξοες συνθήκες μιας Ελλάδος σε οικονομική κρίση και θα στολίσει με την παρουσία του τον τόπο μας σε υποδειγματικές υποδομές φιλοξενίας. Να τονίσουμε ότι το Ειδικό Νήπιο και το ΕΕΕΚ μας είναι και αυτά υπό ίδρυση και έτσι ευνόητα καλύπτουμε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης ΑμεΑ στον τόπο μας.
Ευχόμαστε την εύρυθμη λειτουργία του άμεσα και την έναρξη μιας λαμπερής και σταθερής σχολικής χρονιάς στους μαθητές μας.
Ήταν ένας αρχικός μας στόχος που επετεύχθη, δεσμευόμενοι μπροστά στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας του Ωρωπού και στην ανακούφιση της αγωνίας δεκάδων οικογενειών συνδημοτών μας που είναι αναγκασμένοι να μεταφέρουν τα παιδιά τους πολλά χιλιόμετρα μακριά προκειμένου να απολαμβάνουν τις στοιχειώδης παροχές εκπαίδευσης. 
Θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό αυτών των οικογενειών προσφέροντας στο ελάχιστο, στον δύσκολο καθημερινό αγώνα τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου