ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Γεώργιος Τάτσιος,......Συνέντευξη με την κ.Μαργαρώνη του BBC

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ
Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου 2018 δύο ελληνοαγγλίδες δημοσιογράφοι πραγματοποίησαν δημοσιογραφική έρευνα περί ύπαρξης «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα.
Η μία εξ αυτών ήταν η κα Μαργαρώνη που δημοσίευσε το κατάπτυστο άρθρο στις 24 Φεβρουαρίου 2019 περί ύπαρξης δήθεν «μακεδονικής» μειονότητας εντός Ελλάδος.
Από αυτήν την έρευνα προέκυψε μια ραδιοφωνική εκπομπή στο αγγλικό ραδιόφωνο BBC η οποία παίχτηκε την παραμονή του δημοψηφίσματος στα Σκόπια (29 Σεπτεμβρίου 2018).
Όπως φαίνεται τα ξένα ΜΜΕ στρατεύτηκαν με τα διεθνή συμφέροντα στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Εντελώς "τυχαία" πήραν συνέντευξη από τον Εμπειρίκο (γνωστές οι απόψεις του- «η θάλασσα ανήκει στα ψάρια») και από τον πρόεδρο του Ουράνιου Τόξου τον Βοσκόπουλο (κόμμα που θέλει την αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας εντός Ελλάδος). 
Μίλησαν με κατοίκους στο χωριό που βρίσκεται στις Πρέσπες και εντελώς "τυχαία" πάλι έπεσαν πάνω σε έναν ηλικιωμένο κάτοικο που τους είπε "εμείς δεν είμαστε Έλληνες, Αλβανοί ούτε Βούλγαροι...είμαστε Μακεντόντσι Ορθόδοξοι"... 
Κι από τα φτωχόσπιτα των Πρεσπών οι 2 ελληνοαγγλίδες ρεπόρτερς με εντόπισαν στην Θεσσαλονίκη το πρωί της 8/9 (ημέρα του συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ) και τους έδωσα κι εγώ συνέντευξη (στο λεπτό 21:40). 
Μάλιστα τόνισε η δημοσιογράφος ότι "από τα φτωχόσπιτα των Μακεντόντσι στις Πρέσπες πάμε στο πολυτελές περιβάλλον ενός ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσουμε με έναν από τους επικεφαλείς του συλλαλητηρίου" (εννοούσε εμένα). 
Η αλήθεια είναι ότι την ώρα που ήθελαν να με συναντήσουν έτυχε να πίνω καφέ στο roof garden του Electra Palace με άλλους εκπροσώπους Παμμακεδονικών Ενώσεων από τον Καναδά και τις ΗΠΑ. Ακόμη κι αυτό όμως το εκμεταλλεύτηκαν ίσως για να δείξουν ότι οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων είναι οι "δυνατοί" που κατατρέχουν τους αδύναμους Μακεντόντσι των Πρεσπών, όπως τους καταπίεζε κι ο Μεταξάς ένα πράγμα... (τον ξέθαψε κι αυτόν το BBC). 
Όταν τελείωσε η συνέντευξη ρώτησα τις ελληνοαγγλίδες δημοσιογράφους τι άποψη θα σχηματίσουν για τα λεγόμενά μου οι ακροατές (από όλον τον κόσμο όπου εκπέμπει το BBC). 
Η απάντηση ήταν ότι θα με χαρακτηρίσουν ως ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ... διότι μίλησα για εδαφικές διεκδικήσεις των Σκοπίων. 
Αμέσως κατάλαβα ότι το ρεπορτάζ κάθε άλλο παρά αντικειμενικό θα ήταν. 
Κι επαληθεύτηκα.
 Για κακή τους τύχη όμως στο 9:20 ένας σκοπιανός χωρικός δικαίωσε τα λεγόμενά μου λέγοντας: "οι Έλληνες κατέχουν την Μακεδονία που την πήραν το 1913 (εννοεί τη συνθήκη του Βουκουρεστίου). Μια μέρα όμως θα γίνει ξανά δική μας..." 
Σε ορισμένα σημεία ο υπεύθυνος της εκπομπής έκρινε σωστό να βάζει ως μουσική υπόκρουση...ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ... 
Τη συνέντευξη έκλεισαν με τον γνωστό βουλευτή Φλώρινας τον Σέλτσα (μιλάμε την "μακεδονικήν")... 
Εντύπωση μας έκανε η σθεναρή άρνησή τους να μην τις φωτογραφήσει κάποιος. 
Προφανώς γνώριζαν ότι η δημοσίευση του ρεπορτάζ θα προκαλούσε σφοδρές αντιδράσεις από του Έλληνες και ήθελαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. 
Ευτυχώς ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη. 
Οι φωτογραφίες που τράβηξαν θαμώνες του ξενοδοχείου αποδεικνύουν ότι η κα Μαργαρώνη ΟΝΤΩΣ μου πήρε συνέντευξη. ΟΥΔΕΠΟΤΕ όμως ανέφερε το παραμικρό από τις αλήθειες που της είπα στο άρθρο της 24ης Φεβ 2019, στο οποίο παρουσίασε την άποψη ΜΟΝΟΝ του αυτονομιστή κ. Φωκά από την Πτολεμαΐδα…ότι ΥΠΑΡΧΕΙ «ΜΑΚΕΟΔΟΝΙΚΗ» ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. 
Δημοσιογραφικά ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ και εθνικά ΕΠΙΖΗΜΙΟ αυτό το ρεπορτάζ… 

Τα συμπεράσματα δικά σας...!

Γεώργιος Τάτσιος,
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου