ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το έργο......«Συντήρηση οδοστρωμάτων, τεχνικών έργων, στοιχείων σήμανσης και ασφάλειας οδών Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Πιερίας για τα έτη 2017-2018»

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας υλοποιεί το σημαντικό τεχνικό-αναπτυξιακό της πρόγραμμα για τη βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής με γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια των πολιτών και επισκεπτών του τόπου»
Τη συμπληρωματική σύμβαση του έργου, «Συντήρηση οδοστρωμάτων, τεχνικών έργων, στοιχείων σήμανσης και ασφάλειας οδών Δ.Τ.Ε. Π.Ε. Πιερίας για τα έτη 2017-2018» -προϋπολογισμού 47.467,20€ ( με Φ.Π.Α 24%)- υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, παρουσία του Αναπληρωτή Προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.
Αντικείμενο της αρχικής και της συμπληρωματικής σύμβασης, είναι η συντήρηση του επαρχιακού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. 
Ειδικότερα, περιλαμβάνονται εργασίες για την αποκατάσταση του ασφαλτικού οδοστρώματος όπως, επούλωση λακκουβών, βελτίωση ζυμωμάτων μικρής έκτασης, βελτίωση της ορατότητας με την κοπή χόρτων και κλαδιών, αποκατάσταση φθαρμένων και κατεστραμμένων σημάτων και στηθαίων, διαγράμμιση, αποκατάσταση - βαφή κιγκλιδωμάτων και όποια άλλη παρέμβαση μπορεί να προκύψει, ως ανάγκη συντήρησης και μπορεί να αντιμετωπισθεί.
«Με την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, υλοποιεί το σημαντικό τεχνικό-αναπτυξιακό της πρόγραμμα, για τη βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής, μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις, με γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια των πολιτών και επισκεπτών του τόπου», επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου