ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Παρέμβαση του Νίκου Σοφιανού Μέλους του Π.Γ της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε και Υποψηφίου Δημάρχου Αθήνας....στον ΑΝΤ1

Παρά τα παραμύθια της κυβέρνησης παραμένουν η αυστηρή εποπτεία και το νομοθετικό οπλοστάσιο των τριών μνημονίων, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», το πρωί της Πέμπτης 28 Φλεβάρη.
Υπογράμμισε πως οι δεσμεύσεις αυτές είναι ιερές για τα κόμματα που ψήφισαν μαζί τα μνημόνια και δημιουργούν ένα ασφυκτικό κοστούμι, στο οποίο μας έχουν βάλει και οι προηγούμενοι και οι σημερινοί.
Αναφερόμενος στη διέξοδο από αυτή την κατάσταση, σημείωσε πως δεν γίνεται με ψέματα και με παραμύθια ότι η Ευρώπη αλλάζει και ότι θα χτυπάμε το ντέφι και θα χορεύουν οι αγορές. «Όχι λοιπόν παραμύθιασμα. 
Να μιλήσουμε ανοιχτά, καθαρά στο λαό μας. Να του πούμε ότι αυτή η χώρα έχει τις δυνατότητες να σταθεί στα πόδια της. 
Πρέπει να συγκρουστεί όμως και με την ΕΕ και με το ΝΑΤΟ. Ιδιαίτερα πρέπει να συγκρουστεί με αυτούς που έχουν στα χέρια τους τον πλούτο αυτής της χώρας», είπε.
Με αφορμή τις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις, τόνισε πως ο κόσμος που έχει καταλάβει ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ φοράνε την ίδια φανέλα που η στάμπα της λέει «Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ, κεφάλαιο» μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά ενισχύοντας το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου