ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Γ. Πατούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής: Ο κ. Σγουρός κρύβει την ανικανότητά του πίσω από τους εισαγγελείς

Ευθύνεται προσωπικά, όπως και η κα Δούρου, για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στη Φυλή και το Γραμματικό
Όσο και να προσπαθεί ο κ. Σγουρός να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες του, για το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής, δεν θα τα καταφέρει.
Ως Περιφερειάρχης Αττικής επέτρεψε τη λειτουργία της μεγαλύτερης ανοικτής χωματερής της Ευρώπης, στη Φυλή, χωρίς να έχει δρομολογήσει καμία εναλλακτική λύση.
Από την ίδια θέση, εκπόνησε έναν περιφερειακό σχεδιασμό που προέβλεπε τη δημιουργία ΧΥΤΑ στο Γραμματικό , χωρητικότητας 127.000 τόνων ανά έτος.
Ως Νομάρχης Αθηνών από το 2002, δεν αντέδρασε στο σχεδιασμό της τότε Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κας Β. Παπανδρέου , που χωροθέτησε το 2003 ΧΥΤΑ στο Γραμματικό, για προφανείς μικροκομματικούς λόγους. Έβαλε τότε το κόμμα, πάνω από το συμφέρον των κατοίκων της περιοχής.
Ακόμη και σήμερα, επιμένει να ρίχνει τις ευθύνες για τα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε, αδιέξοδα που μεγέθυνε και η κα Δούρου, στους Δήμους και τους Δημάρχους, αποδεικνύοντας τη διαχρονική του αντιπάθεια στο θεσμό της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης.
Οι πολίτες, αλλά και οι Δήμαρχοι της Αττικής, γνωρίζουν ότι ο κ. Σγουρός ούτε μπορεί, ούτε θέλει να δοθεί λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων. Δεν το έκανε όταν είχε την εξουσία , αλλά και τους οικονομικούς πόρους για να το κάνει. 
Επίσης, του συνιστούμε να μην κόπτεται υποκριτικά για την σωματική ακεραιότητα των πολιτών σήμερα, αφού οι πολίτες της Περιφέρειας Αττικής τον θυμούνται καλά για την ανοχή που επέδειξε επί τέσσερις συνεχόμενους μήνες, στον ξυλοδαρμό των κατοίκων της Κερατέας από τα ΜΑΤ.
Ο κ. Σγουρός για μια ακόμη φορά πετά την μπάλα στην εξέδρα και χρησιμοποιεί τους εισαγγελείς ως προπέτασμα καπνού, για να κρύψει τη διαχρονική ανικανότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου