ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Σύγκλιση της Επιτροπής Παρακολούθησης Προγραμματικής Σύμβασης για το Έργο που αφορά την Κατασκευή Ποδοσφαιρικού Τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο «Παναγιώτης Βογιατζής»......Δήμου Λαυρεωτικής

Την Τετάρτη 16/1/2019 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λαυρίου, η σύγκλιση της Επιτροπής Παρακολούθησης Προγραμματικής Σύμβασης για το Έργο που αφορά την Κατασκευή Ποδοσφαιρικού Τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο «Παναγιώτης Βογιατζής» μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Επιτροπής και Περιφερειακού Συμβούλου Σπύρου Πάντζα. 
Οι επιβλέποντες μηχανικοί του Δήμου ενημέρωσαν την Επιτροπή , για τα τεχνικά προβλήματα, που ανέκυψαν κατά την εκτέλεσή του. 
Το σημαντικότερο από αυτά, είναι η αδυναμία της υπάρχουσας υπόβασης να παροχετεύσει τα βρόχινα νερά. 
Η δυνατότητα αυτή, αποτελεί προϋπόθεση για την εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα νέας γενιάς, ο οποίος θα μπορεί να πιστοποιηθεί από την FIFA. 
Μετά τις απαραίτητες διευκρινήσεις η επιτροπή αποδέχτηκε, ότι η μη αντιμετώπιση του προβλήματος και η συνέχιση του έργου θα οδηγούσε στην κατασκευή ενός έργου εκτός προδιαγραφών, με μικρό λειτουργικό χρόνο, και με συνθήκες μειωμένης ασφάλειας για τους αθλητές. 
Γι’ αυτό έχει συνταχθεί Μελέτη Συστήματος Απορροής λαμβάνοντας υπόψη τα μετεωρολογικά δεδομένα της περιοχής, η οποία έχει παραδοθεί στη Τεχνική Υπηρεσία και θα ακολουθήσουν οι διαδικασίες ενσωμάτωσης της στο υπό εκτέλεση έργο, με τις απαραίτητες τροποποιήσεις στον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου