ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Ο Θανάσης Αυγερινός Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Γ. Πατούλης: «Με τη συστράτευση άξιων υποψηφίων η μάχη που δίνουμε για να γίνει η Αττική, Περιφέρεια-Πρότυπο θα είναι νικηφόρα»
Την υποψηφιότητα του κ. Θανάση Αυγερινού ως περιφερειακού συμβούλου στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.
Ο κ. Αυγερινός είναι οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ και έχει διατελέσει Νομαρχιακός και Περιφερειακός Σύμβουλος, ενώ ήταν πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος τομέα Αν. Αττικής με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Βασίλη Κικίλια.
Επιπλέον είναι επιλαχών Βουλευτής ΝΔ από το 2015 έως σήμερα και έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης όπως Αντιπρόεδρος Μετοχικού ταμείου πολιτικών υπαλλήλων (ΜΤΠΥ), Αντιπρόεδρος Νοσοκομείων "Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ", "ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ" και "ΣΩΤΗΡΙΑ".

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας ο κ. Πατούλης δήλωσε τα εξής: 
«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω στην ομάδα των υποψηφίων του συνδυασμού μας «Νέα Αρχή για την Αττική» τον Θανάση Αυγερινό, ένα ικανό στέλεχος με σημαντική προσφορά στα κοινά.
Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η ομάδα των υποψηφίων του συνδυασμού μας γίνεται καθημερινά ισχυρότερη. 
Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι θα είναι νικηφόρα η δύσκολη μάχη που δίνουμε για να γίνει και πάλι η Αττική Περιφέρεια-Πρότυπο. 
Με τη συστράτευση όλων των άξιων υποψηφίων μας θα μπορέσουμε να κάνουμε πράξη την αναπτυξιακή επανεκκίνηση στην Περιφέρεια Αττικής»

Θανάσης Αυγερινός: Βιογραφικό σημείωμα
Ο Θανάσης Αυγερινός είναι Οικονομολόγος. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος επιχειρήσεων και παράλληλα σε επιχείρηση εξαγωγικού κυρίως χαρακτήρα.
Σπούδασε Οικονομικά στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, στο πανεπιστήμιο Georgetown στην Ουάσιγκτον. 
Είχε εκλεγεί Νομαρχιακός Σύμβουλος μεταξύ των πρώτων με Νομάρχες Δημ.Φράγκο και Λεωνίδα Κουρή. Διετέλεσε για πολλά χρόνια Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής. 
Ήταν πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος τομέα Αν. Αττικής με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Βασίλη Κικίλια.
Από το 2015 έως σήμερα είναι επιλαχών Βουλευτής της ΝΔ. 
Διετέλεσε για αρκετά χρόνια σε θέσεις μεγάλης ευθύνης όπως :
Αντιπρόεδρος Μετοχικού ταμείου πολιτικών υπαλλήλων (ΜΤΠΥ).
Αντιπρόεδρος Νοσοκομείων "Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" αρχικά, στη συνέχεια στο "ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ" και τελευταία στο "ΣΩΤΗΡΙΑ".
Εργάστηκε παλαιότερα σε σημαντικές θέσεις στις πολυεθνικές BBDO και AIG.
Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ελευθερία Φεργαδιώτη και πατέρας δύο αγοριών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου