ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Θανάση Γ. Λιακόπουλου

Η Πρωτοχρονιά είναι πάντοτε στιγμή περίσκεψης και ταυτόχρονα αισιοδοξίας, καθώς αποχαιρετούμε όλα όσα πέρασαν, αλλά παράλληλα αντικρίζουμε όλα τα καινούρια που έρχονται.
Κοιτάζοντας πίσω, ξέρουμε πως το 2018 ήταν μια δύσκολη χρονιά, μια χρονιά αλλαγών για πολλούς. Δυσκολότερο, ίσως, από όλα, είναι το συναίσθημα που γεννά η απουσία αγαπημένων μας προσώπων, ειδικά των παιδιών μας, που αναγκάστηκαν να αφήσουν τον όμορφο τόπο μας και να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη μακριά.
Αυτή την ώρα, όμως, θα πρέπει να κοιτάξουμε και προς τον ορίζοντα και να δούμε πως οι λαμπρότερες ημέρες βρίσκονται μπροστά μας· και ότι παρόλο που οι προκλήσεις είναι πολλές, καθένας από εμάς έχει τόσο το θάρρος, όσο και την αποφασιστικότητα, να τις αντιμετωπίσει.
Είμαι, όχι μόνον βέβαιος πως το 2019 θα φέρει ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές, αλλά και απόλυτα πεπεισμένος πως έχουμε όλα τα εφόδια που χρειαζόμαστε για να τις εκμεταλλευτούμε. 
Έχουμε τις γνώσεις και τις δυνατότητες να αναπτύξουμε την τοπική μας οικονομία και να δημιουργήσουμε νέες δουλειές, θέσεις εργασίας που θα φέρουν τους αγαπημένους μας πίσω, στο κοινό μας σπίτι.
Γιατί η επιτυχία δεν είναι επιτυχία αν αφορά μόνο κάποιους και όχι όλους.
Στις εκλογές του ερχομένου Μαΐου, η ψήφος σας θα αποτελέσει το θεμέλιο του νέου Δήμου· η φωνή σας είναι αυτή που θα καθορίσει τι είδους τοπική κοινωνία θέλουμε και ποιο μέλλον επιφυλάσσουμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας. 
Σήμερα, παραμονές Πρωτοχρονιάς του 2019, δεσμεύομαι να καταστήσω το Δήμο Κατερίνης έναν τόπο όπου η σκληρή δουλειά και η υπευθυνότητα επιβραβεύονται, έναν τόπο όπου κάθε δημότης έχει ίσες ευκαιρίες και δίκαιο μερίδιο στο κοινό μας αγαθό. Και είμαι σίγουρος πως, δουλεύοντας όλοι μαζί, μπορούμε να εγγυηθούμε σε κάθε συμπολίτη μας τις προοπτικές που δικαιούται.
Σήμερα, καθώς όλοι συγκεντρωνόμαστε με τις οικογένειες και τους φίλους μας για να γιορτάσουμε τον ερχομό του νέου έτους, εύχομαι το 2019 να είναι Χρονιά Ευημερίας για τις οικογένειες μας και Ορόσημο Δυναμικής Προόδου για τον Δήμο μας.

Θανάσης Γ. Λιακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου