Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης
Συνελήφθη χθες (18 Δεκεμβρίου 2018) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 27χρονος αλλοδαπός, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο κατά την είσοδό του στη χώρα, διαπιστώθηκε από το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, να εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Καβάλας, για εγκληματική οργάνωση και ναρκωτικά.
Συνελήφθη χθες (18 Δεκεμβρίου 2018) το μεσημέρι, στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Προμαχώνα, 62χρονος ημεδαπός, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο κατά την έξοδό του από τη χώρα, διαπιστώθηκε να εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, για έκρηξη και εκρηκτικές ύλες.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη χθες (18 Δεκεμβρίου 2018) το πρωί, στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 79χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για απάτη.
Συνελήφθη χθες (18 Δεκεμβρίου 2018) το απόγευμα, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 23χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών, για ζωοκλοπή και κατ’ εξακολούθηση κλοπή.
Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (18 Δεκεμβρίου 2018) το απόγευμα, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 39χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 3,7 γραμμάρια ηρωίνη και 2,6 γραμμάρια κάνναβη.
Σύλληψη για τυχερά παίγνια
Συνελήφθη χθες (18 Δεκεμβρίου 2018) το απόγευμα, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 36χρονη αλλοδαπή, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου, διότι παρεμπόδισε τον έλεγχο του καταστήματος απενεργοποιώντας τις οθόνες 26 ηλεκτρονικών υπολογιστών που λειτουργούσαν, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server) ο οποίος κατασχέθηκε.
Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ο 51χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου