ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Και Δεύτερο Πανελλήνιο Ρεκόρ....από τους Σκοπευτές του Αρχελάου Κατερίνης

Δεύτερη σειρά αγώνων πρόκρισης Εθνικής ομάδας σταθερού στόχου αεροβόλων όλων πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18/11/2018 στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου του Σκοπευτικού συλλόγου Βόλου.
Η ομάδα του «Αρχελάου» πραγματοποιώντας άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση καρπώθηκε συνολικά 3 χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό ,καταρρίπτοντας μέσα στο τελευταίο δεκαπενθήμερο και δεύτερο Πανελλήνιο ρεκόρ, αυτή τη φορά στην κατηγορία του αεροβόλου πιστολίου Νεανίδων.

Ας δούμε τη σειρά των πραγμάτων
Η Θεοδώρου Σοφία , με τον αέρα της πρόσφατης μεγάλης επίδοσης της κατέκτησε την πρώτη θέση στις γυναίκες , με συνοπτικές διαδικασίες , με δύο εξαιρετικές εμφανίσεις 617,1 & 619,5 και είναι φανερό και στους πιο αδαείς ότι πρέπει να της δοθούν ξανά οι ευκαιρίες που αναίτια παλιότερα της στερήθηκαν.
Η άλλη επίλεκτη σκοπεύτρια της κατηγορίας Μαρία ΤΣΙΟΝΟΓΛΟΥ, δεν κατάφερε να κινηθεί σε τόσο υψηλές επιδόσεις (Άλλωστε, επαγγελματικές υποχρεώσεις της αφαιρούν προπονήσεις) και κατέλαβε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.
Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο ήρθε από την Χρυσούλα Ευθυμίου.
Η φοίτησή της στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης της στερεί τη δυνατότητα οργανωμένων προπονήσεων αλλά η ίδια παρουσιάζει στους αγώνες εξαιρετική αγωνιστικότητα που της επιτρέπει να κατακτά πρωτιές .
Η επίδοση του αγώνα ήρθε από την δεκαεξάχρονη Χριστίνα Μόσχη. 
Με μια πραγματικά μεγάλη επίδοση τα κατάφερε όλα μαζί .Βελτίωσε κατά οκτώ βαθμούς το Πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας (Πιστόλι Νεανίδων)….ρεκόρ που κατείχε η ίδια μαζί με την σκοπεύτρια του Βόλου ,Ασημίνα Μαραγκού και έθεσε για τον εαυτό της βέβαιη υποψηφιότητα για την στελέχωση της Εθνικής ομάδος.

Ο προπονητής της ομάδος Γ. Γραμμενόπουλος μας δήλωσε:
«Είναι μεγάλη χαρά να είσαι μέλος μιας τόσο σημαντικής ομάδας. Δεν είναι μόνο οι επιτυχίες για τις οποίες αξίζει κανείς να μιλάει για αυτήν. 
Είναι το κλίμα, οι χαρακτήρες των αθλητών, η άνεση που νιώθουμε να παίρνουμε μέρος στους αγώνες και να διακρινόμαστε. 
Μπορούμε να υπηρετούμε και τον πρωταθλητισμό χωρίς ακρότητες και υπερβολές. 
Ο στόχος του αθλητισμού είναι η χαρά και η ικανοποίηση που πρέπει να αποκομίζει ο αθλητής μέσω της συμμετοχής του .Όλα τα άλλα έπονται»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου