ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Δήλωση του Γ.Γ της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.....μετά την Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας πραγματοποιεί περιοδεία σήμερα στην Ευρυτανία, όπου το πρωί συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας.

Εξερχόμενος έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
“Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον κ. αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας και μια αναλυτική ενημέρωση για τη δουλειά της περιφέρειας στο νομό της Ευρυτανίας.
Θέσαμε τα ζητήματα -αφού ενημερωθήκαμε- και τις προσπάθειες που θα κάνει το Κόμμα μας και μέσα στη βουλή κι έξω από αυτή, με τους μαζικούς φορείς, για να αναδείξουμε τα προβλήματα της ερήμωσης της περιοχής. 
Ταυτόχρονα, όμως, και των δυνατοτήτων που έχει, του απέραντου φυσικού κάλλους και των ιστορικών μνημείων που διαθέτει, που μπορούν να αξιοποιηθούν σε όφελος των εργαζομένων, εδώ, ευρύτερα της περιοχής για την ανάπτυξή της.
Όμως, υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα άμεσα -πέρα από τα γενικότερα, που αφορούν όλη την Ελλάδα κι όλους τους νομούς- όπως είναι για παράδειγμα το ζήτημα του οδικού δικτύου, που χρειάζεται παραπέρα βελτίωση. 
Όπως είναι οι υποδομές, μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας, μέτρα αντισεισμικής προστασίας, λόγω των συχνών κατολισθήσεων που έχει εδώ η περιοχή, όπως και ενίσχυση όλων των κοινωνικών υπηρεσιών από τον τομέα της Υγείας και τα κέντρα Υγείας και το νοσοκομείο, με την υποστελέχωση που υπάρχει σήμερα και την ανάγκη νέων προσλήψεων. 
Και τα ζητήματα της παιδείας, της εκπαίδευσης -πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας- έτσι ώστε να καλυφθούν κενά που υπάρχουν. 
Και άλλα τέτοιου είδους προβλήματα που αφορούν είτε τους αγροτοκτηνοτρόφους εδώ στην περιοχή, με το υψηλό κόστος που έχουν για τα προϊόντα τους και τις χαμηλές τιμές που τα πουλάνε αυτά και μια σειρά τέτοιες πλευρές, τις οποίες θα αναδείξουμε και κατά τη διάρκεια της ημέρας, στις συναντήσεις με τους άλλους φορείς και τους εκπροσώπους και στην ομιλία απόψε εδώ στο Καρπενήσι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου