ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Μερική Τροποποίηση Διαδρομών Λεωφορειακών Γραμμών........Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Μερική Τροποποίηση Διαδρομών Λεωφορειακών Γραμμών 
830-837-892-891 
Λόγω της Εορτής της Πολιούχου της Πόλης μας 


Κατά τις ημέρες του εορτασμού της Αγίας Βαρβάρας στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2018, η Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου από Ιερά Οδό έως Μεγάλου Αλεξάνδρου θα είναι κλειστή για τα τροχοφόρα οχήματα. Τις ημέρες αυτές, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό θα τροποποιηθούν μερικώς οι διαδρομές των λεωφορειακών γραμμών 830-837-892-891. 
Οι αλλαγές θα ισχύσουν από την αρχή της βάρδιας των λεωφορείων στις 3/12/2018 έως τη λήξη της βάρδιας στις 4/12/2018.

Συγκεκριμένα θα γίνουν οι παρακάτω αλλαγές : 

Διαδρομή 830 από Πειραιά προς Άνω Αγία Βαρβάρα και επιστροφή προς Πειραιά.

Από Χανίων - Μεγάλου Αλεξάνδρου - Αβέρωφ - Παλαιών Πατρών Γερμανού - Κρήτης - Μεσολογγίου - Διάκου - Παπαδιαμάντη - Χίου - Σωκράτους - Παλαιών Πολεμιστών - Αβέρωφ - δεξιά Ελευθερίου Βενιζέλου - συνέχεια κανονικά.

Διαδρομή 837 από ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ’’ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ’’ προς Άνω Αγία Βαρβάρα.

Από Αγίας Μαρίνας - Νέστου - Μεγάλου Αλεξάνδρου - Αβέρωφ - Παλαιών Πατρών Γερμανού - Κρήτης - Μεσολογγίου - Παπαδιαμάντη (Προσωρινό Τέρμα).

Διαδρομή 837 από Άνω Αγία Βαρβάρα προς ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ’’ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ’’.

Από Παπαδιαμάντη - Χίου - Σωκράτους - Παλαιών Πολεμιστών - Αβέρωφ - Μεγάλου Αλεξάνδρου - Ιερά Οδός - Αγίας Μαρίνας.

Διαδρομή 892 προς Άγιους Ανάργυρους.

Από Νέστου – Μεγάλου Αλεξάνδρου - Ιερά Οδός - συνέχεια κανονικά.

Διαδρομή 891 προς ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ’’ΑΤΤΙΚΗ’’.

Από το Δημαρχείο Αιγάλεω - Ιερά Οδό- συνεχεία Κανονικά. 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα λεωφορεία της γραμμής 830 ερχόμενα από τον Πειραιά θα κινούνται προς Άνω Αγία Βαρβάρα από την Παλαιών Πατρών Γερμανού και θα επιστρέφουν στον Πειραιά από την Παλαιών Πολεμιστών – Αβέρωφ - Ελευθερίου Βενιζέλου και δεν θα κινηθούν καθόλου στην Κάτω Αγία Βαρβάρα.

Το λεωφορεία της γραμμής 837 θα κινούνται προς ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ "ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ’’ από την Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ιερά Οδό και θα επιστρέφουν από Νέστου και Μεγάλου Αλεξάνδρου .

Τα λεωφορεία της γραμμής 892 ερχόμενα από το Χαϊδάρι δεν θα έχουν αλλαγές στην διαδρομή τους , ενώ στην επιστροφή τους προς Χαϊδάρι θα κινούνται από Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ιερά Οδό.

Τα λεωφορεία της γραμμής 891 από το Δημαρχείο Αιγάλεω θα κάνουν αναστροφή στην Ιερά Οδό και δεν θα διέρχονται από την οδό Αγίας Μαρίνας .

Από τις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου (από Ιερά Οδό έως Μεγάλου Αλεξάνδρου) , 28ης Οκτωβρίου, Βύρωνος, Αγίας Βαρβάρας, Λυκούργου, Κρήτης, Ηπείρου, Ζωοδόχου Πηγής, Στέφανου Σαράφη, Οδυσσέως, Κύπρου, Χίου (από Στέφανου Σαράφη έως Ελευθερίου Βενιζέλου), Δεληγιάννη στις 3 και 4 Δεκεμβρίου δε θα διέρχονται λεωφορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου