ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ.Αθανάσιος Λιακόπουλος........έκανε πάλι την Έκπληξη Καλώντας δίπλα του την κ.Σταυρούλα (Βούλα) Γελαστοπούλου

Η Σταυρούλα (Βούλα) Γελαστοπούλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος
στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ελάχιστες είναι οι Ελληνίδες που είναι Πρόεδροι σε έναν αγροτικό συνεταιρισμό, μία θέση που φαντάζει καθαρά «ανδρική». 
Μία από αυτές τις πρωτοπόρους που με σκληρή δουλειά πετυχαίνει όπου και αν βρεθεί είναι και η Σταυρούλα (Βούλα) Γελαστοπούλου, η Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Παραγωγών Κάτω Αγιάννη». 
Η Βούλα, για τους φίλους, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου, υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης στις εκλογές του 2019.

· Είναι πτυχιούχος τεχνολόγος γεωπόνος
· Γνωρίζει άριστα κάθε πτυχή της Γεωργίας στον νομό μας
· Για χρόνια στηρίζει τους αγρότες μέσω της δουλειάς της στον ΟΣΔΕ και παλαιότερα στον ΟΠΕΚΕΠΕ
· Έχει θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο στον χώρο της Βιολογικής Γεωργίας
· Ασχολείται με ζήλο και ενδιαφέρεται με προτεραιότητα για θέματα περιβάλλοντος, διαχείρισης αποριμμάτων κλπ.

Η Βούλα Γελαστοπούλου θεωρεί πως «έχουμε κουραστεί να χάνουμε ευκαιρίες, να βλέπουμε τα χρόνια να περνούν, όλοι να μας λένε πως η Πιερία έχει πολλά πλεονεκτήματα αλλά αυτά να μην αξιοποιούνται. 
Στις εκλογές του 2019 θα είμαι υποψήφια δίπλα στον Θανάση Λιακόπουλο, τον πρώτο και μοναδικό υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης που έχει δουλέψει στα χωράφια, ξέρει τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία πολύ καλά και μιλά την ίδια γλώσσα με χιλιάδες γεωργούς και κτηνοτρόφους του τόπου μας».

Η Βούλα θα ασχοληθεί κυρίως με τα προβλήματα των αγροτών μας, τη σύνδεση του εισοδήματός τους με την αγορά της Κατερίνης αλλά και με θέματα περιβάλλοντος, μιας και ο συνδυασμός μας έχει ξεκάθαρες προτεραιότητες για την επόμενη τετραετία. 
Μερικές από αυτές είναι:

· Εντός 4 ετών, ΟΛΟΙ οι αγρότες και ιδιαίτερα οι κτηνοτρόφοι να μπορούν να φτάνουν με δρόμο στη μονάδα τους (φαίνεται παράξενο, αλλά σήμερα δεν ισχύει).

· Επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα υφιστάμενα έργα άρδευσης και κατασκευή νέων έργων, για να προσφέρουμε λύση σε διάφορα σημεία του Δήμου μας, όπου υπάρχει ανάγκη.

· Λύσεις για τη μείωση του κόστους και την καλύτερη απόδοση των χωραφιών των αγροτών μας.

· Εισαγωγή της Βιολογικής Γεωργίας στον Δήμο μας, με στόχο εντός 8 ετών να γίνουμε ένας από τους πρώτους 5 Δήμους στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα

· Ανάδειξη τοπικών καλλιεργειών (πχ ακτινίδιο) και ένταξή τους σε «σημαία» της πόλης μας.

· Επίλυση τοπικών αγροτικών προβλημάτων, διαφορετικών σε κάθε χωριό και σημείο του Δήμου

· Σύνδεση της παραγωγής στον Δήμο με την κατανάλωση των προϊόντων μας και πάλι εδώ, στην Κατερίνη, δίνοντας κίνητρα σε καταναλωτές και επιχειρήσεις για να στηρίξουν την τοπική παραγωγή.

· Δημιουργία «θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων» για νεοφυείς εταιρίες (startup) με αντικείμενο τη Γεωργία, με έμφαση σε τεχνολογίες και λύσεις που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο τα προϊόντα μας.

Η Βούλα Γελαστοπούλου, έχοντας διατελέσει μέλος στη Διασωστική Ομάδα Πιερίας, διασώστρια και αθλητίατρος, προπονήτρια και διαιτητής στο σκάκι, θα κοσμήσει το ψηφοδέλτιό μας και θα θυμίσει σε όλους τους δημότες που νιώθουν παρατημένοι και εγκαταλελειμμένοι από τον Δήμο πως πλέον είμαστε στο πλευρό τους, με γνώση και ανθρώπους που ξέρουν τα προβλήματά τους και θα τα λύσουν με έργα. 
Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τη ζωή των δημοτών μας, να τη βελτιώσουμε ριζικά, όπως τους αξίζει.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου, είμαστε στη διάθεσή σας στα: thanasis.liakopoulos@yahoo.comκαι www.facebook.com/Liakopoulos.Thanasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου