ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας συνελήφθησαν 3 άτομα για διακίνηση αλλοδαπών

Χρησιμοποιώντας 2 οχήματα το ένα από τα οποία λειτουργούσε ως προπομπός μετέφεραν παράνομα 9 αλλοδαπούς με σκοπό τη διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα 

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, για την αποτροπή της διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθησαν χθες (30 Αυγούστου 2018) από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 3 αλλοδαποί ηλικίας 59 (γυναίκα), 46 και 33 ετών, για παράνομη μεταφορά 9 ατόμων, με σκοπό την διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκε τα ξημερώματα επί της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, όχημα στο οποίο επέβαινε ο 33χρονος και οδηγούσε άγνωστος συνεργός του, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, προσπάθησαν να διαφύγουν αλλάζοντας κατεύθυνση και εγκαταλείποντας το όχημα σε κοντινή περιοχή. 

Όπως διαπιστώθηκε είχαν επιβιβάσει στο όχημα και μετέφεραν παράνομα 9 αλλοδαπούς, με σκοπό την παράνομη προώθησή τους στο εξωτερικό έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ ακολουθούσαν όχημα στο οποίο επέβαιναν η 59χρονη και ο 46χρονος και λειτουργούσε ως προπομπός.

Αργότερα την ίδια ημέρα μετά από συντονισμένες έρευνες εντοπίσθηκε ο 33χρονος σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, ενώ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι δύο συνεργοί του που επέβαιναν στο όχημα προπομπό.

Κατασχέθηκαν τα δύο παραπάνω οχήματα, καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου