Δήμος Κατερίνης: Σε εξέλιξη οι εργασίες ανέγερσης ισόγειου κτιρίου – έξι αιθουσών διδασκαλίας στο Δημοτικό Σχολείο Κορινού
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Σάββας Χιονίδης: «Έχουμε αποδείξει διαχρονικά ότι η ποιοτική αναβάθμιση των υποδομών και της εκπαιδευτικής διαδικασίας αποτελεί βασική προτεραιότητά μας […] σε μια εποχή κατά την οποία, η οικονομική κρίση έχει βάλει φραγή στην σχολική στέγη, εμείς εργαζόμαστε συστηματικά και υλοποιούμε ένα ακόμη σημαντικό έργο για την σχολική κοινότητα […]
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί ο σκελετός του κτιρίου, η τοιχοποιία στο εξωτερικό τμήμα, ενώ έχουν προγραμματισθεί και ακολουθούν με ταχείς ρυθμούς, η κατασκευή τοιχοποιίας στο εσωτερικό του κτιρίου, τα επιχρίσματα και οι ηλεκτρολογικές εργασίες.
«Έχουμε αποδείξει διαχρονικά ότι η ποιοτική αναβάθμιση των υποδομών και της εκπαιδευτικής διαδικασίας αποτελεί βασική προτεραιότητά μας.
ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
«Το μεγάλο αυτό έργο σχολικής στέγης για τον Δήμο Κατερίνης και ειδικότερα για την τοπική κοινωνία του Κορινού, υλοποιείται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, αναμένεται να δοθεί προς χρήση έως το τέλος του τρέχοντος έτους, ενώ θα επιλύσει οριστικά χρόνια στεγαστικά προβλήματα για τη μαθητική κοινότητα της περιοχής» τονίζει από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ
Το νέο υπό κατασκευή κτίριο, θα καλύψει τις ελλείψεις σε αίθουσες διδασκαλίας του υπάρχοντος Δημοτικού Σχολείου.
Πρόκειται για ισόγειο κτίριο με στέγη, στο οποίο θα κατασκευασθούν έξι αίθουσες διδασκαλίας, χώροι υγιεινής και χώρος λεβητοστασίου.
Η συνολική επιφάνεια κάλυψης του νέου κτιρίου είναι 469,92m2.
Το έργο προϋπολογισμού 352.509, 47 ευρώ με ΦΠΑ χρηματοδοτείται από τον πρώην ΟΣΚ (Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων) και από τον Δήμο Κατερίνης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου