ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών.....από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο πλαίσιο συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της.

Με ταχύ ρυθμό εξελίσσονται εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών, προκειμένου να διασφαλιστεί η ορατότητα και κατ΄επέκταση η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. 

Ειδικότερα, συνεργεία πραγματοποίησαν εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών και καθαρισμού από σκουπίδια σε όλο το μήκος της 5ης επαρχιακής οδού από Κατερίνη-Γρίτσα και κοπής βλάστησης και απομάκρυνσης σκουπιδιών πίσω και ενδιάμεσα από στηθαία ασφαλείας καθώς και γύρω από στύλους πινακίδων, στο νοτιοανατολικό τμήμα του παράπλευρου οδικού δικτύου του αυτοκινητοδρόμου από Γρίτσα έως τα όρια του οικισμού της Λεπτοκαρυάς.

Οι εργασίες κρίνονται απαραίτητες προκειμένου να μην υπάρχει κίνδυνος πτώσης των δέντρων και πρόκλησης ζημιών, να μην παρεμποδίζεται η διέλευση μεγάλων οχημάτων, να μην εμποδίζεται η κατακόρυφη σήμανση και γενικότερα να διασφαλίζονται ασφαλείς συνθήκες κυκλοφορίας.

Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο έργο «Συντήρηση οδοστρωμάτων, τεχνικών έργων, στοιχείων σήμανσης και ασφάλειας οδών ΔΤΕ ΠΕ Πιερίας για τα έτη 2017-2018» με προϋπολογισμό μελέτης 500.000€ (με Φ.Π.Α 24%).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου