ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Να παραμείνει η ΣΕΤΤΗΛ ζήτησαν οι εκπροσώποι εργαζόμενων στη μονάδα από το Φώτη Κουβέλη

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη, αναφορικά με το θέμα της παραμονή της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο, είχαν την Πέμπτη εκπρόσωποι του συλλόγου εργαζομένων στη μονάδα.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηλείας Μάκη Μπαλαούρα και συμμετείχαν σε αυτήν ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζόμενων κ. Γεώργιος Δημήτρουλας, ο γραμματέας κ. Στέλιος Αλεξανδρόπουλος και ο ταμίας Διονύσιος Διαμαντόπουλος.

Μετά το πέρας της συνάντησης εκ μέρους του συλλόγου ΥΕΘΑ εκδόθηκε ανακοίνωση στηνοποία αναφέρονται τα εξής:

«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και από την μεριά του συλλόγου τέθηκαν στον υπουργό τα σενάρια και οι ανησυχίες για πιθανή μεταφορά της ΣΕΤΤΗΛ, καθώς επίσης υποβλήθηκαν προτάσεις που αφορούν την ενδυνάμωση και ενίσχυση της ΣΕΤΤΗΛ.

Ο υπουργός τοποθετήθηκε με απόλυτη ειλικρίνεια τονίζοντας ότι γνωρίζει τα σενάρια που έχουν κατά καιρούς βγει στο φως της δημοσιότητας, για επικείμενη μεταφορά της ΣΕΤΤΗΛ, κάτι που ο ίδιος δεν υιοθετεί, και μας διαβεβαίωσε ότι ο δικός του στόχος είναι η ενίσχυση της ΣΕΤΤΗΛ, τόσο με τον εμπλουτισμό νέων υλικών εκπαίδευσης όσο και με την ενίσχυση του αριθμού εισαγωγής εκπαιδευομένων. 
Επίσης ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται η ΣΕΤΤΗΛ, επί της δικιάς του θητείας, να μετακινηθεί από τον Πύργο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα υπάρξει συνεργασία και με τον βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα για εξεύρεση νέων δυνατοτήτων ανάπτυξης και ενίσχυσης της ΣΕΤΗΛ. 
Ο υπουργός Φώτης Κουβέλης υποσχέθηκε να επισκεφτεί τη ΣΕΤΤΗΛ, μετά την πρόσκληση του Συλλόγου μας.Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος στηρίζει τις προσπάθειές μας για ενίσχυση και παραμονή της ΣΕΤΗΛ στον Πύργο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου