ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

«Μηδένα προ του τέλους μακάριζε», κ. Γιασημάκη!.......στον Ωρωπό

Ήταν αναμενόμενη για τη Δημοτική Αρχή η διαπίστωση, ότι η παράταξη του κ. Γιασημάκη μιλά για «ξαφνική επικοινωνιακή καταιγίδα από πλευράς της Δημοτικής Αρχής», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Αναμενόμενη, γιατί πραγματικά τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους, οι οποίοι συνεχώς κρύβονται από τα μεγάλα προβλήματα του τόπου και απουσιάζουν από τη λήψη των μεγάλων αποφάσεων αλλά και όταν αποφασίζουν να εμφανιστούν, καταψηφίζουν κάθε μελέτη, κάθε έργο, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο.

Είναι αναμενόμενο να διακατέχονται από το αίσθημα του φόβου και της επαναλαμβανόμενης αποτυχίας, καθώς βλέπουν καθημερινά τον Δήμο Ωρωπού να προχωρά σε έργα πνοής. Γιατί σκοπός τους ήταν και είναι, να μη γίνει τίποτα στον τόπο. 
Έτσι συνήθιζαν ανέκαθεν, γιατί αυτό τους χαρακτηρίζει στη μέχρι σήμερα αυτοδιοικητική τους πορεία.

Η Δημοτική Αρχή δεν αποζητά ούτε την αναγνώριση, ούτε τον θαυμασμό από αυτούς που κρύβονται πίσω από την καταστροφολογία, που κατηγορούν και ψεύδονται ασύστολα για να εξυπηρετήσουν τα μικροπολιτικά τους κίνητρα. 
Και είναι τόσο ευτελή τα κίνητρα τους, που δεν διστάζουν να καταγγείλουν ακόμα και την αλλαγή μιας λάμπας στο λιμάνι του Ωρωπού. Μάλλον προτιμούν το σκοτάδι, σε αντίθεση με εμάς που προτιμούμε το φως!

Κατά τη διάρκεια της θητείας μας καταφέραμε να φέρουμε ξανά τον Δήμο Ωρωπού στο προσκήνιο. Καταφέραμε να του δώσουμε ξανά την υπόσταση που του αξίζει. Υπουργεία, Περιφέρεια Αττικής, Δημόσιοι Οργανισμοί. 
Καταφέραμε να εκπονήσουμε μελέτες και να τρέξουμε για την ένταξη των έργων μας σε χρηματοδοτικά προγράμματα. 
Καταφέραμε να εντάξουμε ξανά έργα, τα οποία απεντάχθηκαν, γιατί κάποιοι ξέχασαν να κάνουν αυτό που έπρεπε. 
Πληρώσαμε ποσό μεγαλύτερο των δύο εκατομμυρίων ευρώ σε δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες καταδίκαζαν τον Δήμο εξαιτίας παλαιών αμαρτιών, πολλά χρόνια πριν, και τον καταστήσαμε ξανά φερέγγυο. 
Οργανώσαμε διοικητικά τις υπηρεσίες μας για να γίνουν περισσότερο ευέλικτες, αλλάζοντας όλους τους κανονισμούς, οι οποίοι διέπουν τη διοίκηση του Δήμου. 
Ο απολογισμός του έργου μας από το 2014 μέχρι σήμερα είναι μακροσκελής και πολύ μεγάλης αξίας, για να τον προβάλλουμε μέσα από ένα απλό δελτίο τύπου. 
Θα σας δοθεί σύντομα η ευκαιρία κ. Γιασημάκη, προκειμένου να δείτε για ακόμα μια φορά, αυτό το οποίο ποτέ δεν ψηφίσατε αλλά τόσο πολύ φοβάστε…

Προχωράμε μπροστά, κλείνοντας τα αυτιά μας στις Κασσάνδρες και τους μάντεις δεινών. Δίνουμε λόγο μόνο στους δημότες μας. Εκείνοι μας τοποθέτησαν στην πρώτη θέση και σε αυτούς οφείλουμε εξηγήσεις.

Δυστυχώς για την παράταξη του κ. Γιασημάκη, δεν μπορούμε να τους ακολουθήσουμε στον προεκλογικό πυρετό τους. 
Εμείς έχουμε δουλειά και έργο να επιτελέσουμε, το οποίο δεν μας αφήνει χρόνο, πραγματικό ή «πολιτικό» για να ασχολούμαστε με πολιτικάντικα τερτίπια και το χρόνιο απωθημένο του κ. Γιασημάκη να κατακτήσει το Δημαρχιακό Θώκο.

Εξάλλου, όπως πολλές φορές έχουμε πει, η τελική επιλογή για το ποιος θα διοικήσει αυτό το Δήμο, την επόμενη δημοτική θητεία, ανήκει αποκλειστικά στους δημότες μας. 
Μην τους υποτιμάτε κ. Γιασημάκη! 
Κρίνουν πάντα σωστά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου