ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κ.Βασίλη Λεβέντη....στο Ραδιόφωνο NEWS 247 fm

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ NEWS 247 FM ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΦΟΥΡΛΗ

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφερόμενος στο θέμα της κατάτμησης της Β΄ Αθηνών, δήλωσε ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει την πρόταση γιατί εκτιμά, όπως είπε, ότι κρύβει κομματικά συμφέροντα και βλάπτει τα μικρά κόμματα. 
Τόνισε δε, ότι η Κυβέρνηση δεν έχει εξηγήσει με σαφήνεια τους λόγους για τους οποίους επιθυμεί να «σπάσει» την μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της χώρας. 
Ο κος Λεβέντης υπογράμμισε ακόμη ότι, σε περίπτωση που εφαρμοστεί η συγκεκριμένη πρόταση τα μικρά κόμματα δεν θα εκλέγουν βουλευτές από την πρώτη κατανομή και υπάρχει ο κίνδυνος να εκλεγούν βουλευτές και ο Πρόεδρος του κόμματος να μην μπορεί να εκλεγεί και υπενθύμισε την περίπτωση του αείμνηστου Κωστή Στεφανόπουλου ο οποίος δεν εξελέγη ως Αρχηγός του κόμματος και την μια έδρα την έλαβε βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής.

Για το θέμα των Σκοπίων, ο κος Λεβέντης είπε με έμφαση ότι « Αν περάσει συμφωνία θα είναι προδοσία. Θα δημιουργηθεί ένα δεύτερο κράτος της Τουρκίας στα βόρεια σύνορά μας. 
Τι θα πει σύνθετη ονομασία; Είναι μονομερής υποχώρηση έναντι των εθνικών συμφερόντων. Θα αντιδράσω πολύ έντονα στη Βουλή εάν έρθει η συμφωνία. Και οι 300 βουλευτές να ψηφίσουν (υπόθεση εργασίας) η συμφωνία θα είναι προδοσία».

Όσον αφορά την Τουρκία και τους δυο αξιωματικούς μας που κρατούνται παράνομα στην Αδριανούπολη, ο κος Λεβέντης έκανε λόγο για λάθος της ηγεσίας του στρατού και ζήτησε την παραίτηση του Αρχηγού τους ΓΕΣ. Ξεκαθάρισε δε ότι ο κεντρώος χώρος ποτέ δεν παραχώρησε τίποτε που αφορούσε τα εθνικά συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου