ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

California superbike School...το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στον Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

...

Αποτέλεσμα εικόνας για serrescircuit

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΕ-ΟΤΑ
Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας Τηλ.:23210/52592 

«Στόχος μας είναι να αναθεωρήσουμε την σχέση με την μοτοσυκλέτα σας, καθώς η γνώση και η τεχνική που θα αποκτήσετε, θα αντικατασταθεί με έλεγχο και καλύτερη κατανόηση στο τρόπο που συνεργάζεστε με τη μοτοσυκλέτα σας».

Τα παραπάνω αναφέρονται στο δελτίο τύπου του California Superbike School, τα μαθήματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, το ερχόμενο σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου.

Βασικός σκοπός του California Superbike School είναι η οδήγηση με ασφάλεια και η περαιτέρω ανάπτυξη της οδηγικής ικανότητας όσων λαμβάνουν μέρος .

Να σημειωθεί ότι τα μαθήματα βασίζονται στη βήμα-βήμα κατανόηση, προκειμένου οι μοτοσυκλετιστές να εφοδιαστούν με την απαραίτητη γνώση.

Δημιουργείται έτσι ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» δεξιοτήτων και οδηγικής εμπιστοσύνης. Τα επίπεδα εκμάθησης (levels) της σχολής γίνονται με τη σειρά, από το ένα (Level I) μέχρι το τέσσερα (Level IV).

Πρόγραμμα

Μία τυπική μέρα στο σχολείο είναι γεμάτη και ξεκινάει αυστηρά στις 7.15 το πρωί και τελειώνει στις 17.30 το απόγευμα και περιλαμβάνει:

μαθήματα θεωρίας στην αίθουσα και 20λεπτά πρακτικής στη πίστα 

Οι οδηγοί μπορούν με ασφάλεια να εξασκήσουν αυτά που διδάχτηκαν στα μαθήματα του California Superbike School, να συζητήσουν και να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τη μοτοσυκλέτα και την οδήγηση στην πίστα, συζητώντας με τους έμπειρους εκπαιδευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου