ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Συνέντευξη του Ν. Σοφιανού, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στο Α' Πρόγραμμα της ΕΡΑ

Η συνάντηση Τσίπρα - Ζάεφ δεν αφορά την ονοματολογία, αλλά την προσπάθεια ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ όσο γίνεται πιο γρήγορα. 
Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ το πρωί της Πέμπτης 17 Μάη, κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή συνάντηση των δύο πρωθυπουργών.

«Το ΚΚΕ έχει αρνητική θέση σε αυτούς τους σχεδιασμούς, η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ δεν είναι παράγοντας σταθερότητας, αντίθετα η πρόσφατη πείρα έχει δείξει ότι το ΝΑΤΟ στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου είναι παράγοντας αποσταθεροποίησης, υποδαύλισης εθνικών διαφορών. 
Το ΝΑΤΟ βρισκόταν πίσω από τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, βρίσκεται μπροστά στο μακελειό που γίνεται στη Συρία και η προετοιμασία που κάνει με τη συμμετοχή και της ελληνικής κυβέρνησης, για να παρεμποδίσει τη Ρωσία και τους δικούς της σχεδιασμούς, δεν εγγυάται τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και κανενός λαού», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. 

Όσον αφορά τα Ελληνοτουρκικά, υπενθύμισε ότι Τουρκία και Ελλάδα είναι μέλη του ΝΑΤΟ, στο πλαίσιο του οποίου δεν αναγνωρίζονται σύνορα στο Αιγαίο, υιοθετούνται οι γκρίζες ζώνες και είναι πρόσφατες οι δηλώσεις του γγ του ιμπεριαλιστικού οργανισμού, Στόλτενμπεργκ, να τα βρουν οι δύο χώρες μεταξύ τους. 

Ο Νίκος Σοφιανός αναφέρθηκε επίσης στην παραίτηση του προέδρου του ΣτΕ Νίκου Σακελλαρίου, στις συναντήσεις των εκπροσώπων του κουαρτέτου με την κυβέρνηση για την 4η αξιολόγηση της οικονομίας, στο ενδεχόμενο των εκλογών και στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για κατάτμηση εκλογικών περιφερειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου