ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Εκδρομή των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Πετρούπολης.....στο Άλσος Πετρούπολης

Στις 16, 17 και 21 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική εκδρομή των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στο Άλσος της πόλης μας, στα πλαίσια του δεύτερου θεματικού άξονα για το Δάσος, που αποτελεί μέρος του ενιαίου παιδαγωγικού προγράμματος των παιδικών σταθμών. 
Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με χρώματα, ήχους και μυρωδιές του δάσους, γνώρισαν την πανίδα της περιοχής, ανακάλυψαν ίχνη των ζώων και κατέγραψαν τους δακτυλίους των δέντρων. 
Όλες οι δραστηριότητες έγιναν μέσα από τον αγαπημένο τρόπο έκφρασης των παιδιών, το παιχνίδι, με την καθοδήγηση των εμψυχωτών του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και των παιδαγωγών των Σταθμών. 
Στο τέλος, τα παιδιά αφού απόλαυσαν το χώρο του άλσους κάνοντας πικ-νικ, πήραν αναμνηστικά δώρα, που δόθηκαν από τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας. 
Η Δημοτική Αρχή και η Διεύθυνση Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτικής ευχαριστεί θερμά τον Φορέα Διαχείρισης, που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην εκπαιδευτική εκδρομή. 
Η εκδρομή αποτέλεσε το κίνητρο, ώστε να ενεργοποιηθούν τα παιδιά, αλλά και οι πολίτες, για την προστασία των δασών και του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου