ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού Όχι άλλη βία και εγκλήματα πολέμου εναντίον αμάχων ....από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού Όχι άλλη βία και εγκλήματα πολέμου εναντίον αμάχων 
Το Αυτοδιοικητικό ∆ίκτυο Στήριξης του Παλαιστινιακού Ζητήµατος καταδικάζει τις αποτρόπαιες και φρικιαστικές πράξεις βίας στη Λωρίδα της Γάζας. 
Οι ισραηλινές δυνάµεις παραβιάζουν το ∆ιεθνές ∆ίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώµατα, προβαίνοντας σε ανθρωποκτονίες από πρόθεση, διαπράττοντας εγκλήµατα πολέµου, τα οποία καθιστούν την ηµέρα αυτή ως την πιο φονική και πιο αιµατηρή στην ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση από τον πόλεµο του 2014 στον θύλακα. 
Το Ισραήλ οφείλει να σεβαστεί το δικαίωµα της ειρηνικής διαµαρτυρίας των Παλαιστινίων, τις αποφάσεις και τους νόµους της ∆ιεθνούς Κοινότητας. 
Οι ριψοκίνδυνες πρακτικές στρατηγικής σηµασίας των ΗΠΑ, τις καθιστούν υπεύθυνες για το αιµατοκύλισµα και την τραγική απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών, ανάµεσά τους και παιδιά, καθώς και τον τραυµατισµό χιλιάδων διαδηλωτών από ισραηλινά πυρά. 
Πρέπει να µπει ένα τέλος σε αυτόν τον παραλογισµό, µε την άσκοπη χρήση βίας και να ξεκινήσουν οι διαπραγµατεύσεις για την εξεύρεση λύσης, προκειµένου να διασφαλιστεί η ειρηνική συνύπαρξη δύο κυρίαρχων δηµοκρατικών κρατών, χωρίς διαχωριστικά τείχη, µε καθορισµένα, ασφαλή και αµοιβαία αναγνωρισµένα σύνορα, σύµφωνα µε τις αποφάσεις της ∆ιεθνούς Κοινότητας. 
Το Αυτοδιοικητικό ∆ίκτυο Στήριξης του Παλαιστινιακού Ζητήµατος εκφράζει την αλληλεγγύη και την συµπαράστασή του στον δοκιµαζόµενο Παλαιστινιακό λαό και τον δίκαιο αγώνα του για ειρήνη και ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου