ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Πολίτες Β΄Κατηγορίας........

Του Δημήτρη Βαλασίδη*

Στην Ελλάδα που τις τελευταίες δεκαετίες κυβερνά ένα βάναυσο πολιτικό καθεστώς υπάρχουν δυο κατηγορίες πολιτών. 
Στην α’ κατηγορία ανήκουν όσοι προσκυνάνε το δήθεν «δημοκρατικό τόξο» και στην β’ όσοι είναι εναντίον του.
Ο λεβέντης Εθνοφύλακας Παναγιώτης Μπαντέμης είχε την ατυχία να περάσει ένα φεγγάρι από την Χρυσή Αυγή. 
Σύντομα κατάλαβε την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα αυτό και αποχώρησε. 
Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με διαπλεκόμενο ΜΜΕ και κάποιους συριζαίους βουλευτές, του αφαιρεί το δικαίωμα να υπηρετήσει την Πατρίδα του ως Εθνοφύλακας και τους δίνει το δικαίωμα να τον διασύρουν δημοσίως. 
Βεβαίως αν ήταν κομμουνιστής, αναρχικός ή ομοφυλόφιλος δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Γι’ αυτούς δεν έχει σημασία, ότι έχει πάνω από 30 επαίνους, εύφημες μνείες και χρυσά μετάλλια για την προσφορά του προς την Πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις, δυο επαίνους από την αστυνομική αρχή της Δράμας για την αποτροπή δύο ληστειών με κίνδυνο της ζωής του και ευχαριστήρια από την ενορία της περιοχής του για την αφιλοκερδή του προσφορά προς τους απόρους (παρά τα χρέη του από τον πολυετή δικαστικό αγώνα) συντηρώντας παράλληλα και την πολύτεκνη οικογένεια του. 
Φυσικά δεν τους ενδιαφέρει ούτε ότι έχει δεχθεί πολλές φορές συγχαρητήρια από Στρατηγούς, πολλούς άλλους Αξιωματικούς και από τον ίδιο τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης.
Στο πρόσωπο του Παναγιώτη Μπαντέμη το ανθελληνικό πολιτικό καθεστώς θέλει να πλήξει την Εθνοφυλακή, αλλά και το σύνολο των Ενόπλων μας Δυνάμεων. 
Καθήκον όλων των πραγματικών Ελλήνων είναι να σταθούν στο πλευρό του λεβέντη Εθνοφύλακα και να αντιδράσουν με κάθε νόμιμο μέσο.

*Αξιωματικού εα-Οικονομολόγου, ΜΒΑ-Συγγραφέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου