ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου....συμμετέχει και ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου

Στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και εξυπηρέτησης των πολιτών μας και ιδιαίτερα των παιδιών και των νέων, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, ο οποίος συμμετέχει στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου την Κυριακή, 20 Μαΐου 2018, στις 9.00 π.μ., καλεί τους μαθητές των σχολείων, τους γονείς και κηδεμόνες τους, τους εκπαιδευτικούς και τους νέους να δηλώσουν ομαδικά συμμετοχή στον αγώνα δρόμου και βάδην, χωρίς να χρειαστεί να οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους μέσω της σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ.

Όσοι από τους μαθητές ή τους πολίτες του Δήμου επιθυμούν να συμμετέχουν στο αγώνα δρόμου που γίνεται για κοινωνικό σκοπό, μπορούν να το κάνουν, προσφέροντας βάσει των δυνατοτήτων τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέχρι και το Σάββατο 19/5/18, είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: tm.athlitismou_mt@yahoo.com, είτε στο Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (Μιαούλη 60, τηλ. 210 9407820). 
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους & όλες, με προσωπική ευθύνη, γι’ αυτό απαιτείται υπογεγραμμένη δήλωση συμμετοχής του ενδιαφερόμενου. 
Αν πρόκειται για ανήλικο άτομο, η δήλωση συμμετοχής ισχύει εφόσον είναι υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα.

H παραλαβή του αριθμού συμμετοχής όσων επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα θα γίνεται το Σάββατο 19/5/18, από τις 10.00 έως τις 16.00, από το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου, Μιαούλη 60 στο Μοσχάτο, ή λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, την Κυριακή 20/5/18, αυστηρά από τις 08.00 έως τις 08.30, στο σημείο της αφετηρίας, Λ. Μακρυγιάννη και Μεταμορφώσεως, στο Μοσχάτο. Πληροφορίες στο τηλ. 210 9407820.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ « Όλοι Μαζί Μπορούμε», διοργανώνοντας έναν αγώνα δρόμου για καλό σκοπό! Ανταποκρινόμενοι όμως στις ανάγκες των πολιτών μας και ιδιαίτερα των μαθητών μας που επιθυμούν να συμμετέχουν αλλά δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τη διαδικασία μέσω της ειδικής διαδικτυακής σελίδας και την καταβολή χρηματικού ποσού, καλούμε όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου που θα ενώσει το Μοσχάτο με τον Ταύρο, διαθέτοντας, ανάλογα με τις δυνάμεις τους, τρόφιμα για το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου