ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Συνέντευξη του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κ.Βασίλη Λεβέντη...στον Real 97,8 fm

Μιλώντας στον REAL FM ο κος Λεβέντης αναφέρθηκε στις εξελίξεις για το όνομα των Σκοπίων, λέγοντας ότι αν δώσουμε το όνομα θα διαπράξουμε έγκλημα. 
Γνωρίζουμε ότι οι ΗΠΑ πιέζουν για να λυθεί άμεσα το θέμα, όμως η παράδοση του ονόματος είναι αλυτρωτική κίνηση και θα βλάψει τα εθνικά συμφέροντα. 
Αν δώσουμε το όνομα τότε η Τουρκία θα βρει πάτημα και θα μπει βαθύτερα στην γειτονική χώρα. 
Για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο κος Λεβέντης υπογράμμισε ότι πρέπει να ενισχυθούν οι ένοπλες δυνάμεις με 5 φρεγάτες και 30 αεροσκάφη F-35. 
Η Ελλάδα δεν είναι τρελή να κάνει εξοπλισμούς στον αέρα, δεχόμαστε απειλές από την γειτονική χώρα. 
Οι ευρωπαίοι οφείλουν να βοηθήσουν, αλλά μέχρι στιγμής δεν κάνουν τίποτα.
Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις ο κος Λεβέντης δήλωσε ότι ο κος Τσίπρας είναι απρόβλεπτος και ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει εκλογές. 
Αλήθεια τι ωφελεί την χώρα και τους πολίτες να κερδίσει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ 6 μήνες παράταση στη μείωση των συντάξεων και την μείωση του αφορολόγητου;
Για τις μετεκλογικές συνεργασίες ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανάλαβε την πρότασή του για οικουμενική Κυβέρνηση, ξεκαθάρισε όμως ότι δεν πρόκειται να ζητήσει κανένα Υπουργείο, παρά μόνο θα ψηφίζει θετικά τα νομοσχέδια που ωφελούν τη χώρα. 
Σήμερα, είπε με νόημα, ότι παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι διακυβέρνησης από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Η Ένωση Κεντρώων δεν πρόκειται να παίξει κανένα παιχνίδι και δεν θα γίνει τσογλάνι κανενός. Σήμερα ο κος Τσίπρας αφήνει «ελεύθερο» τον κο Καμμένο να ψηφίζει ότι θέλει, αφού υπάρχουν πρόθυμοι από τα άλλα κόμματα που ψηφίζουν τα νομοσχέδια της Κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου