ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Κάλεσμα του Σωματείου Οικοδόμων Κατερίνης.....για τον Εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Αγίας Λαύρας 24, 60100 ΚΑΤΕΡΙΝΗ, Τηλ.: 23510 35907, fax: 2351075497

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς 2018


Συνάδελφοι Οικοδόμοι, εργαζόμενοι στις κατασκευές, άνεργοι, μετανάστες,

Η 1η ΜΑΗ είναι ημέρα των εργατών όλου του κόσμου που δείχνει τον αδιάκοπο αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση, τους πολέμους, τη φτώχεια μέχρι την τελική νίκη απέναντι στο κεφάλαιο.

Παλεύουμε για υπογραφή Κλαδικής Σύμβασης με ουσιαστικές αυξήσεις σε μεροκάματα και μισθούς.

Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με κατώτερο μισθό στα 751 ευρώ

Προστασία της πρώτης κατοικίας (εργατική - λαϊκή) ενάντια στις κατασχέσεις

Συνάδελφοι, η φετινή Πρωτομαγιά μας βρίσκει επιπλέον αντιμέτωπους με πολέμους, μόνο που εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους γειτονικούς λαούς, όλα γίνονται για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των δρόμων μεταφοράς.

Αυτοί που μας παίρνουν το σπίτι, μας αφήνουν άνεργους, μας κόβουν τα μεροκάματα και την ασφάλιση, είναι οι ίδιοι που αύριο θα μας καλούν να πολεμήσουμε κάτω από ξένη σημαία. 
 Είναι οι ίδιοι που στο τέλος του πολέμου θα συνεχίζουν να μας ξεζουμίζουν για να κερδίζουν μια χούφτα παράσιτα.

Δίνουμε μαζικά το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης την Τρίτη 1η Μαΐου 2018 στις 10:30 το πρωί.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 1Η ΜΑΗ 2018

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΔΗΣ ΣΙΜΟΣ      ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου