ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Αποκατάσταση των ζημιών του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Πύργου

...

Ολοκληρώθηκε εδώ και καιρό η αποκατάστασή των ζημιών του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Πύργου και παραδόθηκε προς χρήση το γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Πύργου, μετά τις εκτεταμένες ζημιές που είχαν παρουσιαστεί στην εσωτερική οροφή του κτιρίου.

Η Σχολική Επιτροπή Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσηςτου Δήμου Πύργου, ανέλαβε τη δαπάνη και μέσω του Προέδρου της κ. Δημητρίου Μεσσαλά, παρέδωσαν στην σχολική κοινότητα ένα ασφαλή χώρο εκγύμνασης και πραγματοποίησης εκδηλώσεων.

Παράλληλα αποκαταστάθηκαν όλες οι ζημιές που είχαν παρουσιαστεί στο εξωτερικό το κτηρίου από πτώση σοβάδων σε διάσπαρτες επιφάνειες αυτού, ενώ τοποθετήθηκε νέα μόνωση σε όλη την επιφάνεια της ταράτσας του 2ου Γυμνασίου , που εξαιτίας είτε της φθοράς είτε της έλλειψης αυτής σε άλλα σημεία ,δημιουργούσε διαρκώς προβλήματα στην μόνωση του κτιρίου . 

Η επίσπευση των εργασιών αποκατάστασης,για την αποφυγή του οποιουδήποτε κινδύνου και η ασφάλεια των μαθητών αποτελεί για τη δημοτική αρχή πρωταρχικό στόχο. 

Με προσωπική φροντίδα, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτριος Μεσσαλάς, παρακολουθούσε τις εξελίξεις των εργασιών ώστε το έργο να παραδοθεί ταχύτατα αλλά και να διασφαλίζει και τις απαραίτητες προδιαγραφές. 

Ο χώρος από τη στιγμή που παραδόθηκε έχει χρησιμοποιηθεί ήδη από τις δύο συστεγαζόμενες μονάδες. 

Με την επιδιόρθωση του φωτισμού και της ηχητικής εγκατάστασης του γυμναστηρίου, θα ολοκληρωθεί ο στόχος που έχει θέσει η δημοτική αρχή για το συγκεκριμένο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου