ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Τις εργασίες που πραγματοποιούνται στις Κορφές επιθεώρησε.....ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Βαλτζάκη και τον Πρόεδρο του οικισμού Κώστα Φαραζάκη, ο Δήμαρχος είδε από κοντά την πρόοδο των εργασιών τοποθέτησης κυβόλιθων σε δρόμους του οικισμού, ειδικού δαπέδου αθλητικών δραστηριοτήτων στην αυλή του σχολείου, κ.α., προϋπολογισμού 36.000 ευρώ, ενώ παράλληλα μίλησε και με κατοίκους των Κορφών για διάφορα θέματα του οικισμού.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Και στις Κορφές, προχωράμε σε στοχευμένες παρεμβάσεις με στόχο να κάνουμε τον οικισμό ακόμα πιο όμορφο και ελκυστικό. Παρεμβάσεις απαραίτητες, αφού εκτός του ότι βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων, αναβαθμίζουν αισθητικά και λειτουργικά τον γραφικό οικισμό. 
Στόχος της Δημοτικής μας Αρχής με όλες αυτές τις παρεμβάσεις, είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες για να αναπτυχθούν οι μικρές αυτές τοπικές κοινότητες, να προσελκύσουν και να δώσουν τη δυνατότητα στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του τόπου μας να γνωρίσουν από κοντά τη γνήσια, Κρητική φιλοξενία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την βοήθειά του και σε αυτό το έργο και να συγχαρώ για το αποτέλεσμα τους Αντιδημάρχους Γιώργο Βαλτζάκη και Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο του οικισμού Κώστα Φαραζάκη, όπως επίσης και όλα τα στελέχη του Δήμου μας για την πολύ καλή δουλειά που έχουν πραγματοποιήσει».
Η χρηματοδότηση των έργων γίνεται από το ΠΔΕ και από ίδιους πόρους του Δήμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου