ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Δικαστικές Αντιδικίες.....στον Δήμο Νέας Προποντίδας

Στις 22-2-2018 δικαζόταν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η ποινική υπόθεση του κου Τσούφη Δημητρίου και της κας Χριστίνας Μικέ για την τέλεση του εγκλήματος της ψευδής καταμήνυσης σε βάρος του κου Φώτιου Τσιρούδα Αντιδημάρχου Δήμου Νέας Προποντίδας.
Είναι μία ποινική υπόθεση που οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες μετά από την μήνυση που κατέθεσαν οι ως άνω κατηγορούμενοι σε βάρος του κου Τσιρούδα Φωτίου για την τέλεση των αδικημάτων της εξύβρισης και απειλής σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου- δικογραφίες που ετέθησαν στο αρχείο, επ΄ αφορμή των οποίων, αμυνόμενος ο φερόμενος ως πταίστης αντιδήμαρχος κατέθεσε σε βάρος των έγκληση για την τέλεση μεταξύ άλλων και του αδικήματος της ψευδούς καταμηνύσεως η εκδίκαση της οποίας είχε προσδιορισθεί την 22-2-2018 και τελικά αναβλήθηκε με αίτημα που υπεβλήθη από την κα Μικέ Χριστίνα.
Το παρόν δελτίο δεν θα είχε καμία ιδιαίτερη σημασία ούτε κάποιο ειδικό βάρος εάν στην συνεδρίαση της 21-2-2018 του Δημοτικού Συμβουλίου ο κος Τσούφης Δ. σε αποστροφή του λόγου του δημόσια, δε ανέφερε ότι «…εγώ αύριο εννέα η ώρα θα είμαι κατηγορούμενος στο Δικαστήριο, κάποιοι άλλοι να δούμε που θα είναι. Ελάτε όσοι συνάδελφοι θέλετε να δείτε ποιοι θα είναι…», προαναγγέλλοντας θριαμβευτικά την φυσική του παρουσία για την υπεράσπιση της αθωότητας του, ως έχει εξάλλου κάθε δικαίωμα έχοντας την ιδιότητα του κατηγορουμένου.
Ωστόσο με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι τελικά ο κος Τσούφης Δ. δεν παρέστη αυτοπροσώπως, αλλά δια πληρεξουσίου Δικηγόρου με εξουσιοδότηση παρά τα δημοσίως εξαγγελθέντα, γεγονός που λόγω της δημοσιότητας της ποινικής του υποθέσεως σε βάρος του αντιδημάρχου Νέας Προποντίδας αλλά, και της ιδιότητας του ως εκπροσώπου της μείζονος αντιπολιτεύσεως, προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά για τους πραγματικούς λόγους απουσίας του και ερέθισε δημιουργικά την δημοσιοποίηση της απουσίας του, που είναι σε ευθεία αντίθεση και αντίφαση με τις μεγαλόστομες δηλώσεις του . 
Ευελπιστούμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων ο κος Τσούφης Δημήτριος, εάν και εφόσον τον ενδιαφέρει και τηρώντας την αναλογία του ύφους και της χροιάς της δηλώσεως του, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να εξηγήσει για πιο λόγο δεν παρέστη αυτοπροσώπως, με την αναγκαία επισήμανση ότι οι λέξεις δεν προσδιορίζουν την φυσιογνωμία αλλά η φυσιογνωμία του προσώπου τις λέξεις και ότι η αναφορά αυτή γίνεται λόγω της έμφυτης ροπής, του κατά τα άλλα σεβαστού συναδέλφου αλλά και πολιτικά αδύναμου αντιπάλου μας, να αποπειράται να χειραγωγήσει (όπως φαντάζεται), ένα μικρό και ασήμαντο τμήμα της κοινής γνώμης με βαρύγδουπες ρηχού περιεχομένου ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου