ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Η Βουλευτής Β’ Αθηνών κ.Α. Καραμανλή....σε εκδήλωση των γυναικών της Ν.Δ. Πιερίας


Κατερίνη, 12.02.2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Βουλευτής Β’ Αθηνών σε εκδήλωση των γυναικών της Ν.Δ. Πιερίας

Α. Καραμανλή: «Σκευωρία της Κυβέρνησης η υπόθεση Novartis»

Με ομιλήτρια τη Βουλευτή Β’ Αθηνών και αναπληρώτρια τομεάρχη πολιτισμού και αθλητισμού της Ν.Δ. κ. Άννα Καραμανλή, πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Τομέα Γυναικών της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας. 
 Η κ. Καραμανλή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της άσκησε δριμεία κριτική στην τριετή διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛ., χαρακτηρίζοντάς την ως τη χειρότερη κυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα.
Αναφερόμενη στην υπόθεση της Novartis έκανε λόγο για σκευωρία, καθώς υπάρχουν καταθέσεις τριών μαρτύρων με «κουκούλες», οι οποίοι μιλούν με εικασίες. 
«Η υπόθεση αυτή, είναι μια συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης στην προσπάθειά της να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα σοβαρά προβλήματα και την αποτυχία της σε όλους τους τομείς. 
 Με το θέμα αυτό, θέλησε να αλλάξει την «ατζέντα», μετά τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα», είπε η κα. Καραμανλή.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της υπεύθυνης του Τομέα Γυναικών της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Κ. Καραγιαννίδου, η οποία μίλησε για την πρόσφορα των γυναικών στην παράταξη διαχρονικά. 
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας Γ. Κουρινιώτης ζήτησε ενότητα από τα στελέχη για το καλό της παράταξης. 
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σ. Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σ. Χιονίδης, οι πρώην Βουλευτές Γ. Κωνσταντόπουλος και Άννα Μάνη, οι πολιτευτές Δημήτρης Μπέης και Κλεόβουλος Θεοτόκης. 
Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσίας τους τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Θ. Λιακόπουλος και Λ. Μωυσιάδης, οι Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης Σπ. Κουλκουδίνας και Δίου Ολύμπου Θ. Πυρόβολος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δ. Τσιμήτρης και Στ. Μπιτόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κατερίνης Π. Μακρίδου, οι Αντιδήμαρχοι Δίου Ολύμπου Γ. Πούλιος και Δ. Φόλιος, καθώς και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Θ. Μπαρμπαγεωργόπουλος, Κ. Θεοδωρίδης, Στ. Χριστοφορίδης και Ν. Ντούλας. 
Χαιρετισμό απέστειλαν ο Γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. Λ. Αυγενάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στ. Κονταδάκης και ο Βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση, λόγω απουσίας στο εξωτερικό.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου