Υλικά:
2 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κ.γλ. μπεικιν παουντερ
1 φλ. τσαγιού βούτυρο
1.5 φλ. τσαγιού ζάχαρη
2 αυγά
3-4 μήλα κομμένα σε κυβάκια
1/2 φλ. τσαγιού γάλα
1 κ.γλ. κανέλα
1 βανίλια
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο & την ζάχαρη πολύ καλά.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα & ανακατεύουμε .
Στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί με το μπέικιν πάουντερ & την βανίλια. Προσθέτουμε το γάλα & την κανέλα.
Ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Προσθέτουμε τα μήλα και ανακατεύουμε μια τελευταία φορά.
Τοποθετήστε μια λαδόκολλα στον πάτο και στις πλευρές ενός ταψιού.
Ρίχνουμε μέσα το μείγμα & ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα .
Προτού την κόψουμε την αφήνουμε να κρυώσει.
Αφού σερβίρουμε πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Καλή σας όρεξη !
2 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κ.γλ. μπεικιν παουντερ
1 φλ. τσαγιού βούτυρο
1.5 φλ. τσαγιού ζάχαρη
2 αυγά
3-4 μήλα κομμένα σε κυβάκια
1/2 φλ. τσαγιού γάλα
1 κ.γλ. κανέλα
1 βανίλια
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο & την ζάχαρη πολύ καλά.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα & ανακατεύουμε .
Στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί με το μπέικιν πάουντερ & την βανίλια. Προσθέτουμε το γάλα & την κανέλα.
Ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Προσθέτουμε τα μήλα και ανακατεύουμε μια τελευταία φορά.
Τοποθετήστε μια λαδόκολλα στον πάτο και στις πλευρές ενός ταψιού.
Ρίχνουμε μέσα το μείγμα & ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα .
Προτού την κόψουμε την αφήνουμε να κρυώσει.
Αφού σερβίρουμε πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Καλή σας όρεξη !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου