ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Οιι ασφαλισμένοι της Δημοτικής Ενότητας Ταύρου θα εξυπηρετούνται......από τις Διοικητικές Υπηρεσίες ΠΕΔΙ Νότιας Αθήνας (Καλλιθέα)

Με παρέμβαση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, οι ασφαλισμένοι της Δημοτικής Ενότητας Ταύρου θα εξυπηρετούνται από τις Διοικητικές Υπηρεσίες ΠΕΔΙ Νότιας Αθήνας (Καλλιθέα)
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με απόφασή του έκανε δεκτό το αίτημα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και ενέταξε τη Δημοτική Ενότητα Ταύρου στη χωρική αρμοδιότητα της ΠΕΔΙ Νότιας Αθήνας που εδρεύει στην Καλλιθέα. 
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με επιστολή του που είχε στείλει στη Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. επεσήμανε ότι: «ενώ ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου είναι ένας Καλλικρατικός Δήμος που αποτελείται από τη Δημοτική Ενότητα Μοσχάτου και τη Δημοτική Ενότητα Ταύρου, παρατηρείται το φαινόμενο οι ασφαλισμένοι του Μοσχάτου να εξυπηρετούνται από την ΠΕΔΙ Νότιας Αθήνας (Καλλιθέα) και οι ασφαλισμένοι του Ταύρου από την ΠΕΔΙ Κεντρικής Αθήνας (Αχαρνών), με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται σε πολλές περιπτώσεις. Γι αυτό το λόγο πρέπει να δοθεί η πλησιέστερη δυνατή λύση για την εξυπηρέτηση των πολιτών του Ταύρου στα όρια του Δήμου». 
Η Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., έκρινε εύλογο το αίτημα του Δημάρχου, αφού αυτή η αλλαγή θα συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της Δημοτικής Ενότητας Ταύρου και αποφάσισε ομόφωνα την ένταξη της Δημοτικής Ενότητας Ταύρου στην χωρική αρμοδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Νότιας Αθήνας, όπως ισχύει και για τη Δημοτική Ενότητα Μοσχάτου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου